Tips

We houden je graag op de hoogte van de laatste nieuwtjes! Klik op de categorieën om de berichten te filteren.

Nieuwe tentoonstelling in Kröller-Müller

Nieuwe tentoonstelling in Kröller-Müller

Gepubliceerd op: 19 maart 2019

In het Kröller-Müller museum is sinds 16 februari weer het werk van de Engelse kunstenaars Gilbert (San Martin de Tor 1943) & George (Plymouth 1942) te bewonderen.

Het werk The Paintings” (with Us in the Nature) heeft een groot formaat en kan daardoor niet vaak worden getoond. Het is dan ook alweer zes jaar geleden dat het voor het laatst te bezichtigen was. Nu dus weer terug en nog te zien tot 5 mei 2019. Een kans die u niet kan laten liggen!

Lees verder

Carnavalsarrangement 2019

Gepubliceerd op: 17 januari 2019

Wilt u de carnavalsdrukte ontvluchten? Boek dan ons carnavalsarrangement en zit er 5 dagen lang, heerlijk rustig bij!

Lees verder
Herfstvakantie arrangement 2019

Herfstvakantie arrangement 2019

Gepubliceerd op: 21 augustus 2018

Wilt u eropuit in de herfstvakantie? Boek dan uw weekje weg bij De Roek met het speciale herfstvakantie arrangement! Zaterdag 12 oktober tot en met zaterdag 19 oktober voor € 375,- Reserveer uw bungalow Hoe kunt u het arrangement voor de herfstvakantie boeken? Wanneer u ons bezettingsoverzicht raadpleegt, kunt u rechts de juiste datum filteren. … Read more

Lees verder
Vijf redenen om een weekend weg met hond te plannen

Vijf redenen om een weekend weg met hond te plannen

Gepubliceerd op: 10 juli 2018

We mogen dit jaar niet klagen met het weer in Nederland. De temperaturen stijgen naar tropische hoogtes waardoor je niet per se meer naar Spanje of Italië hoeft om van de nodige zonnestralen te kunnen genieten. Sterker nog: wij geven je vijf redenen om een weekendje weg met hond te boeken!

Lees verder