Duurzaam reizen korting op de Roek

Gepubliceerd op: 20 maart 2024

Nieuw: duurzaam reizen korting voor gasten met fiets of OV

Beste gasten, reist u met het OV of komt u met de fiets naar de Roek? Dan ontvangt u vanaf nu duurzaam reizen korting op de Roek bij afname van handdoeken, bedlinnen en keukendoeken tijdens uw verblijf. Dit scheelt hopelijk iets aan bagage. Laat hiervoor bij aankomst bij de receptie weten of u met het OV of de fiets naar de Roek bent gereisd, wij zullen dan handmatig de korting verwerken.

 

Duurzaam op vakantie

De Roek vakantiebungalows is voor mens en dier een heerlijke plek. Het is namelijk onze missie om elke dag het milieu zo min mogelijk te belasten en een handje te helpen met ons bedrijf. Wij doen ons best om duurzaam reizen zo goed mogelijk te stimuleren. Wij kiezen bewust voornamelijk voor poesten het schoonmaakmiddel Sonett. Onze overige schoonmaakmiddelen zijn ook allemaal zonder synthetische geurstoffen, kleurstoffen of bleek activators en biologisch afbreekbaar. U slaapt onder 100 procent biologisch katoen die op onze speciale rekken wordt gedroogd. Leuk om te weten: wij zijn inmiddels voorzien van 180 zonnepanelen die voor 90%  het complete energieverbruik van De Roek verzorgen. We hebben een oplaadpunt voor elektrische auto’s, om duurzaamheid te stimuleren.

 

Voorwaarden:

-Wij geven enkel korting op de volgende artikelen: bedlinnen, hand- en keukendoeken.
-U dient zelf bij de receptie kenbaar te maken dat u met OV reist of met de fiets komt. Dit kan zowel telefonisch als per mail.
-Korting is alleen toepasbaar per persoon die groen reist en niet geldig op het hele reisgezelschap.

Bon voyage en wie weet zien wij u binnenkort bij ons op de Roek Vakantiebungalows!!

Komt u met de fiets of het OV naar de Roek? Dan ontvangt u nu korting op de afname van linnen tijdens uw verblijf.

U kunt uw fiets in onze fietsenstalling of bij uw bungalow of tiny house stallen.

Terug naar overzicht