Vijf redenen om een weekend weg met hond te plannen

Gepubliceerd op: 10 juli 2018
Hondeuitlaatservice op De Roek vakantiebungalows in Otterlo

We mogen dit jaar niet klagen met het weer in Nederland. De temperaturen stijgen naar tropische hoogtes waardoor je niet per se meer naar Spanje of Italië hoeft om van de nodige zonnestralen te kunnen genieten. Sterker nog: zelfs weekendjes weg worden op deze manier aantrekkelijker om in Nederland door te brengen. En wat is er nou leuker dan een weekendje weg mét hond in een natuurrijke omgeving? Veel mensen denken dat dit moeilijk, of geen optie is. Wij geven je vijf redenen om die viervoeter gewoon mee te nemen!

Huisje hond bungalow1. Onze bungalows hebben een omheinde tuin

Dat een hond voor veel mensen een volwaardig gezinslid is, hoeven wij je vast niet meer te vertellen. Logisch dus dat als jij lekker in de tuin zit, je wilt dat je hond bij je in de buurt kan liggen. Daarom hebben de huisjes waar honden welkom zijn allemaal een omheinde tuin.

De tuinen van deze bungalows zijn omheind met een hek van 1 meter hoog. Je hond krijgt dus geen kans om weg te lopen!

2. De Roek is een rustige vakantieplek in het bos

De ene hond is gevoeliger voor prikkels dan de ander. Het voordeel van een weekendje weg met je hond in het bos is dat jullie je in een rustige omgeving bevinden. Wij vragen om de hond op het park altijd aangelijnd te houden. Dit in verband met andere gasten die eventueel een allergie hebben of bang zijn voor honden. Zo houden we het voor elkaar leuk!

3. Nationaal Park Hoge Veluwe ligt in de buurt

Maken jullie graag een lange wandeling in het bos? Vergeet dan vooral niet een bezoekje te brengen aan Nationaal Park Hoge Veluwe. Het park ligt namelijk vlakbij De Roek. Overweeg je om hierheen te gaan? Laat je dan vooral informeren aan de receptie, je kunt het park op meerdere manieren bereiken. Daarnaast zijn er twee horecagelegenheden op het Park waar de hond ook gewoon mag komen. Zo kunnen jullie beide even bijkomen van de wandeling!

4. Je kunt meerdere honden meenemen

Meer dan één hond? Geen enkel probleem, ook die extra viervoeter is meer dan welkom. We rekenen een kleine vergoeding voor gasten die een huisdier meenemen zodat we extra aandacht kunnen besteden aan het schoonmaken.

5. Wij laten je hond uit als je zelf weg wilt

Hoe leuk het wandelen met je hond ook is, soms wil je er gewoon even zelf op uit of is het beestje te moe. Ga er dan gewoon op uit! Als je verwacht lang weg te zijn, kun je de uitlaatservice bij De Roek inschakelen. Vraag bij de receptie naar de mogelijkheden.

Welke huisjes zijn geschikt voor een weekend weg met hond?

Overtuigd? We hebben vijf huisjes beschikbaar waar honden in welkom zijn, dat zijn namelijk:

Klik op de bungalownamen om de beschikbaarheid te bekijken en eventueel te reserveren.

Terug naar overzicht