Coronavirus informatie

Beste mensen,

Wij kunnen ons voorstellen dat u zich afvraagt wat de coranavirus crisis voor De Roek betekent. Wij informeren u graag dat er op dit moment geen reden is om vakanties te vermijden of af te gelasten. Al onze bungalows zijn geheel vrijstaand op ruime afstand van elkaar gelegen. Indien u dat niet wilt, hoeft u geen contact te hebben met andere mensen of de receptie. We zorgen dat de bungalows zoals altijd grondig schoon zijn gemaakt en daarbij geven we speciale aandacht aan handcontactpunten.

Wel zijn er eisen aan uw gezelschap door de overheid opgelegd. In een huisje mogen alleen mensen verblijven die uit één huishouden komen.
Bezoek van buitenaf is verder niet toegestaan.

Andere maatregelen op De Roek zelf zijn:
Ons terras is voorlopig gesloten,
Er niet gezamenlijk dieren gevoerd en is er geen paardrijden.Verder volgen we de adviezen van het RIVM, zie ook https://www.rivm.nl/nieuws/actuele-informatie-over-coronavirus

Na boeking informeren wij u uitgebreid over welke handelwijze wij volgen bij aankomst en vertrek. Heeft u nog vragen mail ons dan op info@deroek.nl Bellen kan ook tijdens kantooruren op 0318591757.
De openingstijden zijn:

Maandag van 9.00 tot 17.00 uur
Dinsdag van 9.00 tot 15.30 uur
Woensdag van 9.00 tot 15.30 uur
Donderdag van 9.00 tot 15.30 uur
Vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur
Zaterdag van 9.00 tot 12.30 uur

Graag tot ziens op De Roek!

In het volgende filmpje laten we zien welke maatregelen we onder andere genomen hebben.