Wist u dat uw internet browser is verouderd?

Uw browser is verouderd en niet compatibel is met onze website. Een lijst van de meest populaire web browsers vindt u hieronder.

Klik op de icoontjes om naar de download pagina te gaan

De Roek Zorgbedrijf

De Roek Zorgbedrijf – Otterlo

Behalve vakantieplek is De Roek ook een zorgbedrijf. Als ‘De Roek Zorgbedrijf’ bieden we vijf dagen per week mensen de mogelijkheid begeleid te werken. 
De werkzaamheden op de Roek zijn afwisselend, leuk om te doen en heel praktisch. Er is een mogelijkheid voor een vast takenpakket met eigen verantwoordelijkheden, maar afwisseling kan ook voor wie  uitdaging zoekt. Soms is het werkjes dat alleen gedaan kan worden, soms is samenwerken nodig.
We werken in drie verschillende groepen: de huishoudelijke groep, de boerderijgroep, en de groengroep. Zie ook de blokken hieronder.
We kijken met elke deelnemer op welke plek hij of zij het meest tot zijn recht komt. Het is natuurlijk ook mogelijk van tijd tot tijd van groep te wisselen. Hierbij gaan we altijd uit van de mogelijkheden van de deelnemers, maar proberen ook vaardigheden te versterken of te stimuleren nieuwe competenties te verwerven. Elke deelnemer krijgt activiteiten die het beste bij hem of haar past. We houden daarbij rekening met hun spanningsboog. Er wordt echt iets van hen verwacht maar er is ook ruimte voor ontspanning zoals voetballen, skelter rijden, muziek luisteren, tekenen en kleuren en onder begeleiding een rondje rijden op het paard.

Heeft u vragen of hulp nodig?