Kindvriendelijke vakantie

De Roek is een klein en natuurrijk en autovrij vakantiepark. Onze vakantiebungalows staan goed beschut achter de bomen en hebben veel privacy. De ideale plek voor een kindvriendelijke vakantie.

Elke ochtend worden de dieren van de kinderboerderij gevoerd en iedereen mag daarbij helpen. Altijd erg gezellig en een hele leuke ervaring voor de kinderen. Naast de kinderboerderij is er ook een fijne speeltuin en op loopafstand een verkoelende zwemplek.

Reserveer nu uw bungalow

Ouders aan het woord

De beste mensen die kunnen zeggen of De Roek een kindvriendelijke vakantie biedt zijn natuurlijk de ouders. Daarom laten we een paar ouders aan het woord. Meer referenties en recensies vindt u op Zoover.nl.

Als je hier verblijft, ben je echt weg! Kids vermaken zich uitstekend, in de speeltuin of bij de dieren, en wij dús ook. Huisje van alles voorzien, eenvoudig en goed. Personeel is buitengewoon gastvrij en boer Bas is al snel de beste vriend van de kinderen. Ook de aangeboden maaltijd op vrijdag is een goede tip! – Annemieke Bosshardt

Heerlijk verblijf, lieflijke huisjes midden in de natuur met eekhoorntjes en vogeltjes en geen andere geluiden. Toch heel dicht bij vele activiteiten. De mijn jongste van 4 vond de boerderij fantastisch mijn oudste van 8 de zandbank. – Mirjam

Reserveer nu uw bungalow

Kinderboerderij

Natuur, dieren en kinderen gaan altijd erg goed samen. Elke ochtend worden de lammetjes, cavia’s, konijnen en de grappige kuune kuune varkens in de kinderboerderij door onze dierenverzorger, gevoerd en alle kinderen mogen daarbij helpen. Onze ervaring is dat alle kinderen stipt om 09:00 aanwezig zijn om dit mee te maken!

Dieren voeren kindvriendelijke vakantie  Dieren voeren

Kindvriendelijke uitstapjes

Naast dat er op het vakantiepark veel kindvriendelijke activiteiten zijn, zijn er in de omgeving ook nog veel kindvriendelijke vakantie mogelijkheden. Op loopafstand ligt het Nationale park De Hoge Veluwe en het Otterlose bos. Hier kunnen de kinderen heerlijk hun gang gaan. Ook ligt het speelpark de Juliana Toren op een mooie afstand voor een dagje eropuit.

Reserveer nu uw bungalow