Last Minute aanbiedingen + Informatie Corona

Voor alle vragen en informatie mbt het coronavirus verwijzen wij u graag naar de volgende link:

https://www.deroek.nl/coronavirus-informatie/

Last-minute weg naar de Veluwe?

 

Laatste bungalows midweek maandag 17 tot vrijdag 21 mei.

 

Nog even lekker een midweek ertussenuit? Wij hebben nog verschillende bungalows vrij:

Finse bungalow de Kwikstaart is geschikt voor 6 personen, bungalow is voorzien van 3 slaapkamers. Vanuit de woonkamer heeft u prachtig uitzicht op de grote tuin waarin vele vogels zijn te zien. Gezellig warm vertoeven bij de openhaard voor een last-minute prijs van €335,- euro

 

Ook nog vrij: de Mees, een mooie 6-persoons Finse bungalows die geheel is voorzien van vloerverwarming, openhaard en vaatwasser. Nu te boeken voor een last-minute prijs: €340,- euro!

 

Verblijft u liever in een Boshuis helemaal vrij gelegen midden in de natuur met eigen opgang, een omheinde tuin en gedeeltelijk overdekt terras? Dit kan in de Eekhoorn en de Meijerij! Uw huisdier is in beide huizen welkom. Nog even lekker ertussenuit met uw trouwe viervoeter voor een last-minute prijs:  Eekhoorn: €335,- euro, Meijerij: €355,- euro.

Geniet van een heerlijk verblijf weg in de prachtige natuur. Voor het maken van mooie wandelingen en fietstochten bent u hier aan het juiste adres. Voor een overzicht van alle beschikbare bungalows klikt u op de knop: ‘zoek en boek’ bovenaan onze pagina.

U kunt het snelst een bungalow bij ons boeken via ons online boekingssysteem Telefonisch kan ook tijdens de openingstijden van onze receptie op nummer 0318-59 17 57. U kunt ook een mailtje te sturen naar  info@deroek.nl.