Met de hond op vakantie

Even lekker op vakantie met de hond naar de Veluwe of gewoon een weekendje weg met uw huisdier? Op ons kleine vakantiepark is uw hond van harte welkom. De Roek ligt midden in de mooie Veluwse bossen, een ideale omgeving om samen heerlijke wandelingen te maken.

Waar onze bezoekers echt van genieten is de ruimte en privacy die ze hebben: hun eigen plekje midden in de natuur. Heerlijk in het groen genieten en de hond geniet net zo hard mee! Eekhoorntjes, vogels, een kinderboerderij… dieren hebben bij ons de tijd van hun leven.

‘De Roek is de ideale plek om nieuwe energie op te doen, uit te rusten en te genieten van de natuur.’ – H. Mijderwijk’

Reserveer nu uw bungalow

Aan de wandel

Vanuit uw huisje loopt u zo het bos in of de hei op voor een frisse ochtendwandeling. Maar ook de bakker en supermarkt zijn op loopafstand. De Roek zelf heeft een winkeltje, waar brandhout voor uw haard en wat biologische producten te koop zijn.

Bungalow hond  Bungalow

Vakantiehuis met hond

In de boshuizen Meijerij en Eekhoorn en de Finse bungalows Nachtegaal, Leeuwerik en Gaai zijn huisdieren welkom tegen een vergoeding van € 6 per dier per nacht. De tuinen van deze bungalows zijn omheind met een 1 meter hoog hek zodat uw viervoeter niet weg kan lopen.

‘Mijn jachthond was mijn wandelmaatje in de prachtige vroege ochtend. Na enige dagen had ik al vaste hondenvrienden, die in het vroege morgenuur evenals ik genoten van de schoonheid van het bos in de ochtendnevel.’ – Jozé

Lees meer reviews over De Roek op Zoover

Kinderen?

Ook voor kinderen is De Roek een heerlijke plek. De leuke zandspeeltuin met waterpomp en de kinderboerderij zijn favoriet. Op de kinderboerderij kunnen de kinderen genieten van alle dieren. Aai de cavia’s en konijnen, de scharrelende kippen, lach om onze grappige kune kune varkens en kom in het voorjaar de pasgeboren lammetjes bewonderen. Elke dag kunnen de kinderen meehelpen met de dieren voeren en een rondje rijden op onze lieve pony.

Kippen-eten-geven kinderen-bij-elkaar Varken Paard

Leuk om te weten

  • We organiseren zo nu en dan interessante activiteiten zoals “nachtvlinderen”.
  • Elke zondag bestaat de mogelijkheid een wandeling te maken met onze boswachter.
  • Het Park de Hoge Veluwe is maar op 15 minuten loopafstand. Hier kunt u heerlijk fietsen met de beroemde witte fietsen of een cultureel uitstapje maken naar het Kröller Muller Museum.
  • Op ons terras serveren wij op donderdag-, vrijdag- en zaterdagochtend koffie, thee of een sapje. Uiteraard met een speciaal door onze kok ontwikkeld koekje: een Hopke.

Reserveer nu uw bungalow