Op vakantie met kind met beperking

Als u een kind heeft met een verstandelijke beperking, zoekt u een vakantieplek waar u en uw kind zich thuis kunnen voelen. Waar u kunt genieten van  privacy en waar uw kind ook echt vakantie heeft, zonder veel onrust en een overmaat aan prikkels.

Bij De Roek bent u aan het juiste adres voor een vakantie met kind met beperking. Vooral onze kinderboerderij (tevens zorgboerderij) is favoriet, waar er dagelijks geholpen kan worden bij het voeren van de dieren en uiteraard genoeg dieren zijn om mee te knuffelen.

‘Onze dochter heeft genoten van de aanwezigheid van de dieren op de zorgboerderij en de aanwezige speeltuin. Het helpen bij het verzorgen van de dieren vond ze geweldig.’ – Luc

Lees meer recensies: De Roek op Zoover

Vriendelijk vakantiepark

Op vakantie met een kind met beperking is het fijn om u even terug te kunnen trekken als u daar behoefte aan heeft. In ons kleinschalige, ruim opgezette vakantiepark, kunt u genieten van uw eigen domein: een vakantiehuisje in het bos. Uw huisje heeft een eigen terras en tuin en uw meest naaste buren zijn de vogels en eekhoorntjes.

Reserveer nu uw bungalow

De Kinderboerderij

Bijna ieder kind – verstandelijk beperkt of niet – geniet van een bezoekje aan onze kinderboerderij. Hier kunnen de kinderen onze dieren leren kennen. Aai samen de cavia’s en konijnen, bekijk de scharrelende kippen, lach om onze grappige kuune kuune varkens en kom in het voorjaar de pasgeboren lammetjes bewonderen. Uw vakantie met kind met beperking wordt zo echt een feestje.

Elke dag kunnen de kinderen Neil meehelpen met de dieren voeren en een rondje rijden op onze lieve Tinker. Alleen op zondag heeft Neil een rustdag.

Op de kinderboerderij komt u misschien ook een van onze begeleiders met deelnemers tegen. De Roek is zes dagen per week ook Zorgbedrijf voor o.a. mensen met een verstandelijke beperking.

kind-op-paard Man-bij-bungalow

Reserveer nu uw bungalow

Samen vakantie vieren

Ons park is niet specifiek voor een vakantie met kind met beperking ingericht, maar we merken dat onze natuurlijke, ruimtelijke opzet en sfeer erg prettig zijn voor een verstandelijk beperkt kind. Ouders genieten van de groene omgeving en de rust, kinderen zijn weg van de dieren en vermaken zich in onze speeltuin met zand en water.

We kunnen ons voorstellen dat u specifieke vragen hebt wat betreft uw vakantie met kind met beperking, bel of mail ons gerust. We helpen u graag. Neem contact op

Leuk om te weten

  • Uw huisdier mag mee! Neem de hond of het konijn gezellig mee naar ons vakantiepark, in deze huisjes zijn huisdieren toegestaan. De overige huisjes houden we huisdiervrij.
  • Op ons terras serveren wij op donderdag-, vrijdag- en zaterdagochtend koffie, thee of een sapje. Dit geserveerd met een speciaal door onze kok ontwikkeld koekje: een Hopke.

Kind met beperking  Eten-geven

Bekijk hier de prijzen