Paasvakantie

Weekendje weg pasen 2023

Boek een vakantiehuisje voor de paasvakantie op de Veluwe een van de mooiste gebieden van Nederland

Wilt u de paasvakantie doorbrengen in een rustige en natuurrijke omgeving? Onze 18 vakantiebungalows en 3 tiny houses liggen op de Veluwe, middenin het bos. Hierdoor bent u er echt even helemaal tussenuit! Een wandeling door het ontwakende bos, uitslapen terwijl de vogeltjes op de achtergrond tjielpen of een actief dagje door musea en/of het dierenpark in de buurt te bezoeken. Het fijne van dit alles? Wij hebben speciale Paas-arrangementen beschikbaar! 

Arrangementen voor Pasen

We hebben diverse arrangementen per bungalow beschikbaar. U kunt uw bungalow op diverse manieren boeken: door te bellen, via het bezettingsoverzicht of u kiest uw datum en aantal personen via het zoek & boek-overzicht.

  • Paasweekend arrangement:

    vol!

  • 2e Paasdag 1 nacht:

Tiny house Libelle, Lieveheersbeestje of de Bij €120,-

  • Paasmidweek 11 tot 14 april arrangement:

    Beschikbaar vanaf € 185,- (tiny house) en €215,- (bungalow)

Wilt u deze 2 arrangementen combineren? Dus een arrangement voor een week weg met Pasen? Dat kan natuurlijk ook! Neemt u hiervoor contact met ons op, of selecteer de gewenste data in het boekingsoverzicht.

Reserveer nu uw bungalow 

Genoeg te doen in de omgeving

Wat kunt u zoals bij ons doen tijdens de Paasvakantie? Voor de rustzoekers en natuurliefhebbers zijn er prachtige wandel- en fietsroutes in de directe omgeving te maken. Vanuit uw vakantiebungalow loopt u natuurgebieden als het Otterlose Bos en de Zanding in, of even verderop De Planken Wambuis.

Een cultureel uitstapje is ook zo gemaakt: bezoek in de paasvakantie bijvoorbeeld het Kröller-Müller Museum in Het Nationaal Park De Hoge Veluwe.

Voor de kinderen is er onze gezellige kinderboerderij, waar ze mogen helpen met het voeren van de dieren. Ook hebben we een fijne speeltuin met water en zand.

Lees meer over uitjes in de omgeving 

Duurzaam vakantiepark

Ons bungalowpark staat midden in de natuur en daar dragen we graag bewust zorg voor. We zoeken altijd naar manieren om het milieu te ontlasten. Door het gebruik van zonnepanelen bijvoorbeeld. Ons linnengoed is van biologisch katoen en om energie te besparen hebben we speciale drogers ontwikkeld.

In ons biologische winkeltje is een zak hout te koop voor de houtkachel in uw huisje. Ook producten als koffie, drop, rijst, bier, pasta, schoonmaakmiddelen kunt u hier vinden. Onze trots is ons ijs om-van-te-watertanden en het biologische vlees van onze eigen Jersey-stieren.

Ook tijdens de paasvakantie bereiden onze koks vrijdag een heerlijke biologische vegetarische maaltijd voor wie wil. Als u op vrijdag arriveert, staat de maaltijd voor u klaar bij aankomst in de bungalow. Van de €750 per persoon die een maaltijd kost, gaat 1 euro naar een opleidingsproject voor koks in Bolivia. Vegetariër of veganist? Geen probleem. Wij hebben ook producten van de Vegetarische Slager beschikbaar.

Via onze blog houden we u graag op de hoogte van onze duurzame ontwikkelingen.

Bekijk de laatste ontwikkelingen rondom duurzaamheid op ons park

Honden zijn welkom

U leest het goed: uw huisdier mag mee! Neem uw hond (of konijn) in de paasvakantie gezellig mee naar ons vakantiepark. In een aantal van onze huisjes zijn honden welkom.

Uw paasvakantie boeken

Zien we u met Pasen terug bij De Roek? Een bungalow heeft u zo geboekt. Bekijk ons bezettingsoverzicht of filter de bungalows op basis van uw verblijfsvoorkeur.

Heeft u nog vragen? We helpen u graag: neem contact op