Paasvakantie

Boek een vakantiehuisje voor de paasvakantie in een van de mooiste gebieden van Nederland

Wilt u de paasvakantie doorbrengen in een andere omgeving? Geniet van een aangename vakantie op de Veluwe: uw huisje in het bos zorgt ervoor dat u er even helemaal tussenuit bent.

Ons kleinschalige bungalowpark De Roek is een plek waar u tot rust komt, direct in de natuur. Of u nu houdt van een vroege wandeling door het ontwakende bos, van lekker uitslapen of er graag actief op uit trekt: het kan allemaal. Uw huisje tussen de bomen, aan de rand van de heide, biedt u privacy en alles wat u nodig hebt voor een heerlijke paasvakantie.

Reserveer nu uw bungalow

Genoeg te doen

Voor de rustzoekers en natuurliefhebbers zijn er prachtige wandel- en fietsroutes in de directe omgeving te maken. Vanuit uw vakantiebungalow loopt u natuurgebieden als het Otterlose Bos en de Zanding in, of even verderop De Planken Wambuis.

Een cultureel uitstapje is ook zo gemaakt: bezoek in de paasvakantie bijvoorbeeld het Kröller-Müller Museum in Het Nationaal Park De Hoge Veluwe.

Voor de kinderen is er onze gezellige kinderboerderij, waar ze mogen helpen met het voeren van de dieren. Ook hebben we een fijne speeltuin met water en zand.

Na een heerlijke tijd op de Roek vorig jaar, besloten dat we er erg graag weer naar terug wilden. Het park is geschikt voor mensen die houden van een rustige, vriendelijke omgeving met veel privacy, waar kinderen lekker kind kunnen zijn. – Hellen in een review op Zoover

Bekijk beschikbaarheid

Duurzaam en natuurlijk

Ons bungalowpark staat midden in de natuur en daar dragen we graag bewust zorg voor. We zoeken altijd naar manieren om het milieu te ontlasten, door het gebruik van zonnepanelen bijvoorbeeld. Ons linnengoed is van biologisch katoen en om energie te besparen hebben we speciale drogers ontwikkeld.

In ons biologische winkeltje is brandhout te koop voor de haard in uw huisje. Ook producten als koffie, drop, rijst, bier, pasta, schoonmaakmiddelen kunt u hier vinden. Onze trots is ons ijs om-van-te-watertanden en het biologische vlees van onze eigen Jersey-stieren.

Ook tijdens de paasvakantie bereiden onze koks vrijdag een heerlijke biologische vegetarische maaltijd voor wie wil. Als u op vrijdag arriveert, staat de maaltijd voor u klaar bij aankomst in de bungalow. Van de 5 euro per persoon die een maaltijd kost, gaat 1 euro naar een opleidingsproject voor koks in Bolivia.

Reserveer nu uw bungalow

Leuk om te weten

Uw huisdier mag mee! Neem uw hond of konijn in de paasvakantie gezellig mee naar ons vakantiepark. In deze huisjes zijn huisdieren welkom. Op ons terras serveren wij op donderdag-, vrijdag- en zaterdagochtend koffie, thee of een sapje. Uiteraard met een speciaal door onze kok ontwikkeld koekje: een Hopke. Elke paasvakantie-zondag bestaat de mogelijkheid een wandeling te maken met onze boswachter.

Heeft u nog vragen? We helpen u graag: neem contact op