Tiny Houses

Tiny Houses, een duurzaam en knus verblijf

Voor een bijzondere en ontspannen overnachting op de Veluwe kunt u bij de Roek in Otterlo verblijven in één van onze drie nieuwe Tiny Houses. Deze huisjes zijn vrijwel volledig uit hout gebouwd en dat geeft samen met het groene dak en de zonnepanelen een sfeervolle en duurzame uitstraling. De Tiny Houses zijn niet op het gas aangesloten, maar voorzien door de aanwezige zonnepanelen voor een groot gedeelte in hun eigen energie.

Een knus verblijf

De huisjes zijn geschikt voor 2 personen. Elk Tiny House heeft een keukenhoek, een zithoek, een badkamer en een hoogslaper voor 2 personen te bereiken via een trappetje. Zie bijgaande foto.

Buiten is een overdekt terras  met tuinset. Ideaal om een boekje te lezen of ontspannen weg te dromen bij het geluid van zingende vogeltjes.

Woongedeelte in het tiny house Lieveheersbeestje

terras gedeelte bij tiny house de Bij

De keuken met eettafel is onder andere voorzien van een 2-pits inductieplaat en een combi magnetron/oven, De badkamer met toilet en wastafel heeft een ruime inloopdouche. De zithoek heeft een slaapbank en grenst aan de twee-persoonshoogslaper. Door de aanwezige ramen met schuifpui heeft u een direct zicht op het groen. Alle Tiny Houses zijn voorzien van vloerwerwarming voor extra comfort.

U heeft uw eigen wifi. Er is geen TV.

De drie Tiny houses grenzen aan een centraal gelegen plek met zitgelegenheid. Ook ideaal als u met een gezelschap meerdere Tiny Houses huurt. In het gebiedje waar de huisjes liggen, zijn we bezig met de aanplant van een voedselbos. Niet aleen interessant, maar ook handig voor als u bijvoorbeeld kruiden bij het koken nodig heeft.

En dan nog
Beleef een heerlijke vakantie op De Roek in de bossen net buiten Otterlo, een fijne, kleinschalige plek ideeal om er echt even helemaal uit te zijn.
Al onze Tiny Houses zijn last-minute te boeken, verblijf vanaf 1 nacht mogelijk.
Uw tiny house op de Veluwe heeft een eigen parkeerplaats en gratis wifi.

 

 

Plattegrond Tiny House op de Veluwe   Douche tiny houses Pad naar de tiny houses Tiny house lieveheersbeestje op de Roek