Een rustige vakantie in de Veluwse natuur

Bent u op zoek naar een mooie plek in de Veluwse natuur? Wij hebben in ons rustige, kleinschalige vakantiepark De Roek een heerlijke bungalow voor u klaarstaan. Geniet van de heide, het bos en van een eigen plek, met de vogels en eekhoorns als buren.

Uw Finse bungalow of boshuis is voorzien van een eigen terras en tuin. Wij hebben ons park bewust ruim en duurzaam opgezet, met 18 vakantiehuisjes en genoeg ruimte en privacy voor u als gast(en). Alles om te genieten van een rustige vakantie. Bekijk hier de verschillende bungalows.

Reserveer nu uw bungalow

‘Een prachtige omgeving’

De Roek is al jaren een heel fijne plek voor rustzoekers, natuurliefhebbers en gezinnen met jonge kinderen. Een rustige vakantie in de natuur doet een mens goed! Bent u benieuwd wat andere bezoekers over De Roek te zeggen hebben? Lees dan eens enkele reacties op Zoover.

‘Wat een prachtige omgeving! We kregen de illusie dat we helemaal alleen waren in een prachtig bos vol met vogels en eekhoorntjes. Je wandelt zo het bospad af, de natuur in.’ – Margriet Hunik

Wandelen of fietsen

Weg van de massa, kunt u heerlijk wandelen en fietsen in de Veluwse natuur. De omgeving leent zich perfect voor een mooie wandeling of fietstocht. U loopt zo het Otterlose bos of de Zanding in, of even verderop De Planken Wambuis.

Uw rustige vakantie aanvullen met een cultureel uitstapje, kan ook. Het mooie Nationale Park De Hoge Veluwe (bekend van de witte fietsen) met het Kröller-Müller Museum ligt op slechts 15 minuten wandelen van De Roek Vakantiebungalows vandaan.

Kalfjes voeren  Bungalow Veluwse Natuur

Vrijdagavond dinerservice

Elke vrijdag bereiden onze koks een heerlijke vegetarische maaltijd voor wie wil. Als je op vrijdag arriveert, staat de maaltijd voor je klaar bij aankomst. Van de €7,50 per persoon die een maaltijd kost, gaat 1 euro naar een opleidingsproject voor koks in Bolivia. Lees hier meer over het project

Kinderboerderij

Op ons park is ook een leuke kinderboerderij, waar jonge kinderen mee kunnen helpen met de dieren verzorgen. We hebben o.a. kippen, varkens, schapen, een pony en elk voorjaar springen de jonge lammetjes vrolijk rond.

Leuk om te weten

  • Wij voorzien met zonnepanelen voor 80% in het complete energieverbruik van De Roek. Op zonnige dagen is ons verbruik lager dan onze productie en zijn wij netto leverancier aan het elektriciteitsnet.
  • We hebben een oplaadpunt voor elektrische auto’s.
  • Op de kinderboerderij komt u misschien ook een van onze begeleiders met deelnemers tegen. De Roek is vijf dagen per week ook Zorgbedrijf (dagbesteding).
  • Uw eventuele huisdier mag in verschillende bungalows mee, de andere bungalows houden we huisdiervrij.
  • Voor de dieren op de kinderboerderij halen we elke dag ‘over de datum’ groente en brood op bij de plaatselijke supermarkt.
  • We voeren biologisch brok en indien beschikbaar biologisch hooi en stro.
  • Geniet tijdens uw rustige vakantie ook eens van een drankje op ons terras. Op ons terras serveren wij op donderdag-, vrijdag- en zaterdagochtend koffie, thee of een sapje. Dit geserveerd met een speciaal door onze kok ontwikkeld koekje: een Hopke.

Voor een rustige vakantie in Nederland, kiest u voor De Roek.

Receptie de Hop Uw eigen kruiden plukken Dieren voeren kinderen Bungalow in de Veluwse Natuur

Reserveer nu uw bungalow