Weekend weg aanbieding Pinksteren 2019

Pinksteren is hét moment om te genieten van een heerlijk weekendje weg in de bossen van de Veluwe. Wees er dan snel bij, want wij hebben (nu nog) vakantiehuisjes vrij op ons park middenin de bossen van de Veluwe!

Lang weekend weg Pinksteren 2019? Boek het pinkster arrangement!
Nog enkele plekken beschikbaar vanaf € 425,-

Reserveer uw bungalow

Hoe boekt u de last minute Pinksteraanbieding?

U kunt op twee manieren ontdekken welke bungalows er nog beschikbaar zijn, namelijk:

Voor het Pinkster arrangement klikt u de datum 7 t/m 11 juni 2019 aan, vervolgens krijgt u de beschikbare huisjes te zien. Liever een weekje op pinkstervakantie? Dat kan natuurlijk ook! Wanneer u een geschikt huisje heeft gevonden, klikt u op boeken. Lukt het u niet, maar wilt u wel van uw pinkstervakantie genieten in een bungalow op De Roek? Neem dan gerust contact op via +31(0)318591757 of vul het contactformulier in.

Het maximale uit uw pinkster arrangement halen

Vakantiepark De Roek ligt op de Veluwe. Dat betekent: veel bos, veel natuur en veel dieren. Vogels, eekhoorns en misschien spot u zelfs wel een hert! De bungalows liggen in de omgeving van Nationaal Park De Hoge Veluwe. Houdt u van lopen? Dan is dit een heerlijke wandeling van slechts 1500 meter. Uiteraard kunt u het park ook met de auto bezoeken of u kunt een fiets huren in de omgeving.

Tip: ontdekt wat er allemaal te doen is in de omgeving. Zo haalt u het maximale uit uw lange weekend tijdens Pinksteren!

Een duurzaam vakantiepark

De Roek staat voor een zo duurzaam mogelijk bestaan. Dat ziet u terug in de huisjes, in de receptie, maar ook in de maaltijden die u eventueel kunt bestellen. Lees hier meer over duurzaamheid op ons vakantiepark.

Goed om te weten: uw hond kan mee 

In een aantal van onze huisjes zijn honden meer dan welkom. Deze huisjes hebben een omheinde tuin. Benieuwd welke huisjes dat zijn?

Bekijk de huisjes en andere tips over een vakantie met hond.

Tip: kent u iemand die deze last minute pinker aanbieding niet mag missen? Via onderstaande knoppen kunt u het pinkster arrangement delen via Facebook, e-mail of Whatsapp!