Zomervakantie in Nederland

Blijft u deze zomervakantie in Nederland? Kies dan voor een heerlijk vakantiehuisje in het bos: een plek waar u heerlijk tot rust kunt komen.

De huisjes liggen uit elkaar met bomen eromheen waardoor je echt eigen plekje hebt. Dicht bij het dorp. Heel dicht bij Park de Hoge Veluwe en bij het supermooie Planken Wambuis. Fijn dat je vlakbij bij De Zanding kunt zwemmen.’ – Linda op Zoover

Vakantie in Nederland

Een vakantie in eigen land kan heerlijk zijn. Ons kleinschalige vakantiepark De Roek wordt niet voor niets beoordeeld met een 9 door klanten! Door de ruime opzet van ons parkje, de prachtige omgeving en de leuke extra’s als onze kinderboerderij, wordt uw vakantie in Nederland een tijd waar u met een glimlach aan terugdenkt.

Of u nu een fijn plekje voor met z’n tweeën zoekt, of met het gezin op vakantie gaat: u zult genieten van de eigen tuin rondom uw huisje en de mooie omgeving. Een uitje naar het Nationaal Park de Hoge Veluwe, een heerlijke wandeling over de heide, de kinderen die heerlijk spelen in onze speeltuin… Als u voor de zomervakantie nog een huisje in Nederland zoekt, wacht dan niet te lang.

Reserveer nu uw vakantiehuisje

Een vakantiebungalow op de Veluwe

We hebben 18 prachtige houten vakantiebungalows, stuk voor stuk uniek. Wordt uw vakantie in juni, juli of augustus? En met hoeveel personen? U kunt alle vakantiebungalows en hun beschikbaarheid tijdens de zomervakantie online bekijken.

Vindt u het leuk om te weten hoe het huisje voor uw vakantie in Nederland eruitziet? Bij al onze vakantiebungalows vindt u foto’s, een plattegrond en een uitgebreide beschrijving van de faciliteiten.  

Met uw huisdier op zomervakantie

We houden een deel van de vakantiebungalows het hele jaar huisdiervrij. We hebben echter ook bungalows waar uw huisdier welkom is, van harte zelfs! Zodat jullie samen van een heerlijke vakantie in Nederland kunnen genieten.

Zomermarkt bij De Roek

Op zaterdag 24 juni houden we een speciale zomermarkt met biologische producten! Ook heeft de zorgboerderij dan open dag.

Bekijk alle vakantiebungalows