Bungalow de Roek

Met een bungalow van De Roek bent u even weg van de massa, zo schrijft Elvina op Zoover. Onze bungalows liggen beschut in de natuur, hebben een eigen tuintje en terras. De perfecte plek om tot rust te komen.

Bungalowpark De Roek is een kleinschalig vakantiepark op de Hoge Veluwe. Het is omringd door de natuur en er zijn leuke activiteiten voor kinderen. Zo mogen de kinderen elke ochtend helpen met het voeren van de dieren op onze kinderboerderij.

Reserveer nu uw bungalow

De Roek
Naast een leuke kinderboerderij hebben we ook een grote speeltuin en op steenworpafstand is er een zwemgelegenheid. Heerlijk om even af te koelen. De Roek is gelegen in Otterlo met leuke uitstapjes in de buurt. Bijvoorbeeld het Kröller Müller Museum, Het oude ambachten- en speelgoedmuseum en de reuzespeeltuin Julianatoren.

Wat bezoekers zeggen
Wie kan u er beter over vertellen wat ons kleinschalige bungalowpark De Roek zo fijn maakt, dan onze bezoekers? Op Zoover.nl kunt nog meer referenties lezen.

De Roek is de ideale plek om nieuwe energie op te doen, uit te rusten en te gr nieten van de natuur. Prima uitvalsbasis voor wandelingen en fietstochten. – H Mijderwijk

Ons weekje in de Meijerij was super. De honden genoten in omheinde tuin. Heerlijk boshuis, meer dan compleet ingericht. Prachtig sanitair, prima bedden. Voor herhaling vatbaar! Aanraders: oude ambachten- en speelgoedmuseum en Juffrouw Tok. – Annelies van Dam

Heerlijk rustige plek, midden in de natuur. Wandeling kun je zo starten vanaf de parkeerplaats. Prima huisje, goede bedden. Veel privacy. – Maaike

Reserveer nu uw bungalow

Bungalow op De Roek
Wat heeft u als u een bungalow bij ons boekt? U krijgt een goed onderhouden bungalow met een eigen tuin en terras. Een aantal van onze bungalows bieden de mogelijkheid om huisdieren mee te nemen. Onze bungalows zijn geschikt voor 4 tot 7 personen.
Naast de ruime en goed onderhouden bungalows hebben we ook leuke activiteiten op ons park. Zo hebben we een biologische winkel waar u allerlei lekkernijen kunt halen en elke vrijdag is het mogelijk om een maaltijd bij ons te bestellen. Heerlijk om zelf even niet te hoeven koken.

Waar kunt u ons vinden?
Bekijk de plattegrond van onze vakantieplek of de routebeschrijving vanuit de diverse windstreken. Ook hebben wij meerdere filmpjes op YouTube staan. Zo krijgt u een mooie impressie van bungalow De Roek. Volg ons op Facebook en Twitter en blijf op de hoogte van eventuele last minute aanbiedingen.

Reserveer nu uw bungalow