Blog

We houden je graag op de hoogte van de laatste nieuwtjes! Klik op de categorieën om de berichten te filteren.

Koffie zetten, niet zo makkelijk

Gepubliceerd op: 3 april 2020

We zagen in de vorige blogs over De Roek Zorgbedrijf, dat ‘s ochtends de taken verdeeld worden, maar dat Hanneke en Jos er alleen voor staan bij het  doekjes vouwen, geiten voeren  en varkens voeren. Na dat werk heb je wel zin in een lekker bakje koffie.

Lees verder
Biggen geboren

Biggen geboren

Gepubliceerd op: 3 april 2020

Op 29 maart werden er bij De Roek nieuwe biggen geboren bij onze zeug Sosa. Vijf prachtige biggen, vier zeugjes en één beer. Zie ook het filmpje.    

Lees verder

Varkens voeren, heel vermoeiend.

Gepubliceerd op: 31 maart 2020

Er is van alles te doen op De Roek Zorgbedrijf. Dat zagen we al in de vorige blogs over de taakverdeling, de doekjes vouwen, en geiten voeren. Nu moeten de varkens gevoerd worden. Jos vindt dat heel vermoeiend.    

Lees verder

Geiten voeren, moeilijker dan je denkt

Gepubliceerd op: 30 maart 2020

Er is van alles te doen op De Roek Zorgbedrijf. Dat zagen we al in de vorige blogs over de taakverdeling en de doekjes vouwen. Nu moeten de geiten gevoerd worden. Ja Jos, dan moet je wel blijven opletten!  

Lees verder

Doekjes vouwen

Gepubliceerd op: 30 maart 2020

Zoals in het vorige Zorgbedrijfblog aangegeven moeten de taken van de zorgdeelnemers op De Roek Zorgbedrijf overgenomen worden. Nu Mien er niet is, vouwt Jos de doekjes!  

Lees verder

Jos en Hanneke staan er alleen voor

Gepubliceerd op: 28 maart 2020

Door de coronacrisis zijn er op De Roek Zorgbedrijf op dit moment geen deelnemers. Dat betekent dat Jos en Hanneke er alleen voor staan. Dat ziet er ‘s ochtends bij de opening een beetje eenzaam uit.  

Lees verder