Vakantiehuis Veluwe

Nog echt genieten van rust, ruimte en natuur in een vakantiehuis op de Veluwe? Bij De Roek hebben we vakantiehuisjes beschikbaar tot 7 personen. Wilt u uw huisdier meenemen? Ook dat is geen probleem. We hebben diverse vakantiehuizen beschikbaar waar huisdieren toegestaan zijn.

Wilt u direct genieten van uw vakantiehuis Veluwe? Bekijk alle vakantiehuizen.

Keuze uit diverse vakantiehuizen op de Veluwe

We hebben 18 verschillende vakantiehuizen beschikbaar met ieder hun eigen charme. Een aantal huisjes heeft een omheining om de tuin. Veilig voor als u kinderen meeneemt, maar ook handig voor uw trouwe viervoeter meenemen. Neem hiervoor een kijkje tussen de vakantiehuizen waar huisdieren toegestaan zijn.

Gaat u met een grotere groep? De Roek heeft vakantiehuizen die geschikt zijn tot 7 personen. Onze tip: een Boshuis bungalow. Vrij gelegen en genoeg ruimte, maar toch knus.
Komt u met 8 tot 10 mensen. Kies dan voor het huren van twee vakantiehuizen. Bijvoorbeeld de combinatie Tortelduif en Kwikstaart. De Tortelduif heeft de mogelijkheid de woonkamer te vergroten en tevens een tafel waar met 10 mensen aan gegeten kan worden.

Benieuwd naar alle bungalows?
Bekijk het overzicht van alle bungalows

Activiteiten rondom vakantiehuis Veluwe

Verblijft u bij De Roek in een vakantiehuis op de Veluwe, dan hoeft u zich zeker niet te vervelen. Ongeacht het vakantiehuis dat u boekt, heeft u genoeg ruimte om het huis. Ieder vakantiehuis heeft namelijk een eigen tuin, waardoor u alle rust, ruimte en privacy hebt die u zich maar kunt wensen. Ideaal dus voor als u met uw kinderen en/of hond bij ons komt!

Houdt u van een actieve vakantie? Boekt u een vakantiehuis bij ons, dan kunt u een aantal activiteiten bijwonen op het park:

Meer heb je niet nodig met kleine kinderen – Ellen van der Kleij

Omgeving vakantiehuis Veluwe

Onze vakantiehuizen bevinden zich in een zeer bijzondere omgeving. Met Nationaal Park de Hoge Veluwe op slechts 1500 meter is een uitstapje zo gemaakt. Een heerlijke afstand voor een goede wandeling of een fietstocht in het zonnetje. Maar er is meer! Zo kunt u cultuur snuiven in het Kröller-Müller Museum en een frisse duik maken in De Zanding. Lees meer over de omgeving.

Vakantiehuis Veluwe boeken

Wilt u de ontspanning van de natuurrijke omgeving zelf ervaren in een vakantiehuis op de Veluwe? Boek dan nu uw bungalow bij De Roek. Dit kan via ons online boekingssysteem, maar u kunt ons natuurlijk ook altijd even bellen (0318 59 17 57) of mailen (info@deroek.nl).

Vakantiehuis Veluwe online boekingssysteem