Vakantiepark Veluwe

De Veluwe is het op één na grootste natuurgebied van Nederland. Het is een prachtig gebied in Gelderland met onder andere bossen, zandvlakten, heidevelden en landgoederen. De perfecte locatie om eens even heerlijk tot rust te komen, waarom zou u daar geen vakantie van maken? De Roek vakantiepark Veluwe ligt midden in dit bijzondere natuurgebied.

Op vakantiepark Veluwe De Roek kunt u optimaal profiteren van al het moois wat de Veluwe te bieden heeft. Alsof de prachtige plek in de bossen bij Otterlo nog niet genoeg is, kunt u bij De Roek ook meedoen aan Veluwe-activiteiten, als Paardrijden. Of breng een bezoekje aan Park de Hoge Veluwe, dat op nog geen 1500 meter van ons vakantiepark ligt!

Boek een bungalow bij De Roek vakantiepark Veluwe

Een vakantie midden in de natuur

De rust en ruimte van de Veluwe ziet u ook terug tijdens uw verblijf. Elke bungalow ligt helemaal vrij, waardoor iedereen een eigen plekje heeft en kan genieten van zijn of haar privacy. Omdat ook wij gek zijn op dieren, natuur en milieu, hebben wij een breed aanbod van leuke activiteiten en handige faciliteiten. Onder meer:

 • Kinderboerderij
  De kinderboerderij is altijd leuk om te bezoeken! Kinderen kunnen een ritje op het paard maken en zelf dieren voeren.
 • Maaltijd bestellen
  Geen zin om te koken? Bestel een vegetarische maaltijd. Een gedeelte van de opbrengst gaat naar project Bolivia Buen Apetito, waar jongeren in Bolivia opgeleid worden tot chef-koks.
 • Biologische winkel
  Koffie, bier, pasta of biologisch vlees nodig? U vind dat en nog meer in de biologische winkel.
 • Bijzondere omgeving
  Behalve de Veluwe kent de omgeving nog meer bezienswaardigheden en leuke uitjes. Bekijk onze tips uit de omgeving.

Heeft u een huisdier? Geen probleem! In een aantal van onze bungalows zijn huisdieren welkom. U kunt uw trouwe viervoeter dus gewoon meenemen naar De Roek vakantiepark Veluwe.

De Roek: vakantiepark Veluwe

Omgeven door de bossen is De Roek hét vakantiepark van de Veluwe. De Veluwse natuur en het behoud ervan vinden wij belangrijk. Daarom gaan wij zo duurzaam mogelijk te werk. We gebruiken zonnepanelen en een warmtepomp, verkopen biologische producten in ons winkeltje en ons linnengoed is van biologisch katoen. Een duurzame vakantie dus!

Wilt u ook genieten van de natuur?
Boek een bungalow bij De Roek vakantiepark Veluwe