Goedkoop weekendje weg

Wilt u even de drukte ontvluchten met een goedkoop weekendje weg? Dan bent u bij De Roek aan het juiste adres om even heerlijk te onthaasten. Ons park is ruim opgezet, zodat u heerlijk uw eigen plekje hebt midden in de natuur en kunt genieten van uw privacy. Mooie bijkomstigheid: met onze last minute aanbiedingen betaalt u nooit te veel!

Met het Nationaal Park de Hoge Veluwe op 1500m afstand kunt u bij De Roek genieten van een goedkoop weekendje weg, met een zeer bijzondere locatie.

Ik wil een goedkoop weekendje weg

Weekendje weg aanbieding

Op de pagina met onze last-minute aanbiedingen profiteert u altijd van de beste prijs. En daar krijgt u een hoop voor terug! Een heerlijk ontspannen weekend in een natuurrijke omgeving. Geniet van een wandeling door het bos, voer samen met uw kinderen de dieren in de kinderboerderij of bezoek een van de bezienswaardigheden in de buurt. Eén ding staat vast: u krijgt een hoop terug voor een goedkoop weekendje weg!

Extra bespaartips

Heeft u een laag budget maar wilt u er toch even tussenuit? Hierbij een aantal tips om het daadwerkelijk een goedkoop weekendje weg te houden:

  • Zelf linnengoed meenemen
    Uiteraard kunt u linnengoed bij ons huren, maar u kunt dit ook zelf meenemen. Controleer van te voren eerst even goed welk type bedden er in uw huisje staan.
  • Geniet van de natuur
    Een uitje hoeft niet perse duur te zijn, er zijn tal van andere mogelijkheden. Struin heerlijk door het bos, neem zelf een fiets mee en ontdek de omgeving en bezoek de kinderboerderij en speeltuin met uw kinderen.
  • Geen zin om te koken? Bestel een maaltijd
    Wij snappen maar al te goed dat u niet altijd zin heeft om te koken op vakantie. Maar, uit eten is gelijk weer zo duur. Wilt u toch lekker eten zonder dat u er zelf iets voor hoeft te doen? Bestel dan een maaltijd bij ons. Voor slechts €7,50 p.p. geniet u al van een heerlijk vegetarische maaltijd.

Goedkope bungalows boeken

Hebt u al zin gekregen in een goedkoop weekendje weg? U boekt een bungalow het snelst in ons online boekingssysteem, maar u kunt ons natuurlijk ook altijd even bellen (0318- 59 17 57) of mailen (info@deroek.nl).