Weekendje weg Nederland

Een weekendje weg in Nederland met vrienden? Of juist even de drukte ontvluchten? Bij De Roek bent u in een natuurlijke omgeving waar u tot rust kunt komen en heerlijk kunt genieten. 

Onze Finse vakantiebungalows zijn verscholen tussen het groen en bieden u de nodige privacy. Elke bungalow heeft een mooi ruim terras en tuin. De Roek is gelegen in het bos. Ideaal als u een mooie wandeling wilt maken.

Cultureel uitstapje

Tijdens uw weekendje weg Nederland kunt in onze omgeving leuke uitstapjes doen. Zoals een fietstocht door de prachtige natuur, maar ook het Kröller Müller Museum, bekend om haar grote Van Goghverzameling, ligt op maar 3,5 kilometer afstand.

Reserveer nu uw bungalow

Ook het Nationale Park De Hoge Veluwe is op loopafstand. Heerlijk om daar even te genieten van de natuur. Maak bijvoorbeeld een fietstocht op de welbekende witte fietsen.

Eigenlijk zou deze fijne plek een groot geheim moeten blijven. Omdat je je meteen tot rust voelt komen zo half verscholen in het bos. Omdat de heide zo dichtbij is. Omdat de mensen van de Roek zo vriendelijk zijn. Omdat de kinderen gek waren op de dieren. Omdat we er een hele fijne week hebben gehad en graag nog een keer terug komen! – Iris Bruning

Meer reacties? Kijk op zoover.nl

Bungalow3  Koetjes  Bungalow

Huisdieren

U wilt uw huisdier gezellig meenemen als u een weekendje weggaat? Bij De Roek zijn huisdieren van harte welkom. We hebben een aantal vakantiebungalows met een omheining waar u met uw huisdier in kunt verblijven. Zo kunt u samen met uw huisdier genieten van een heerlijk weekendje weg.

Reserveer nu uw bungalow