Rustig vakantiehuisje tijdens carnaval

Een heerlijk rustig weekje weg in de carnavalsvakantie, in een huisje op de Veluwe bij De Roek.

Het feestgedruis ontvluchten en genieten van een rustig vakantiehuisje tijdens carnaval? Trek je terug in een Finse bosbungalow van De Roek. Midden in de Veluwse natuur geniet u van een heerlijk ontspannen voorjaarsvakantie.

Onze bezoekers – rustzoekers, natuurliefhebbers en gezinnen met jonge kinderen – zijn onze beste ambassadeurs. Wij kunnen u hun recensies op Zoover van harte aanbevelen.

Nauwelijks gezien of gehoord, dat er ook nog andere vakantiegangers waren. Gewoon mijn eigen plekje tussen de bomen. Mijn enige buren leken te zijn de eekhoorntjes en de vele verschillende vogels. Kinderen en kleinkinderen waren bij bezoek helemaal verrukt van de kalfjes, lammetjes, jonge geitjes en varkentjes, kuikentjes, konijnen en kippen op de kinderboerderij. Kortom, daar had ik geen kind meer aan. – Alides in een review op Zoover

Bekijk de vakantiebungalows

Kleinschalig vakantiepark in een rustige omgeving tijdens de Carnavalsvakantie

Het gevoel dat je in een huisje ver van de bewoonde wereld zit, een eigen terras, een eigen tuin… Een kleinschalig park betekent een eigen plekje en een rustige omgeving. De heide op een steenworp afstand en voor kinderen een heel gezellige kinderboerderij en een leuke speeltuin op het terrein. Bij De Roek kunt u in alle rust genieten van een weekje weg in de carnavalsvakantie.

Bekijk hier het prachtige natuurfilmpje (minder dan 3 minuten), gemaakt in onze fotohut.

Omgeving

In de omgeving kunt u prachtige fietstochten maken, een wandeling over de heide uitstippelen of laat u op zondag door de boswachter meenemen door het bos. Ook Nationale Park de Hoge Veluwe ligt maar een paar kilometer bij De Roek vandaan. Een heerlijk rustig vakantiehuisje tijdens carnaval, in een prachtige omgeving: u vindt bij ons op de Veluwe.

Reserveer nu

Leuk om te weten

  • We hebben een kleine biologische winkel op het terrein.
  • Ook tijdens de carnavalsvakantie kunt u elke vrijdag een heerlijke, versbereide maaltijd bestellen.
  • Op ons terras serveren wij op maandag tm zaterdagochtend 10:00 – 12:00 koffie, thee of een sapje. Dit geserveerd met een speciaal door onze kok ontwikkeld koekje: een Hopke.
  • Wij zijn een duurzaam vakantiepark.
  • Uw huisdier mag mee! Neem uw hond of kat gezellig mee naar uw vakantiehuisje op de Veluwe, in deze huisjes zijn huisdieren toegestaan. De overige bungalows houden we huisdiervrij.
  • Voor de dieren op de kinderboerderij halen we elke dag ‘over de datum’ groente en brood op bij de plaatselijke supermarkt.

Een weekje weg tijdens de carnavalsvakantie? U kunt boeken vanaf vrijdag en vertrekken op de maandag, dinsdag of woensdag. Kom tot rust bij De Roek.