Vakantiehuizen Otterlo

Op vakantie in het heerlijke kleinschalige en natuurrijke Otterlo. De Roek heeft knusse vakantiehuizen in Otterlo, een uitgebreide kinderboerderij en een fijne speeltuin, dit alles op loopafstand van het Nationale Park De Hoge Veluwe!

Geniet van de natuurlijke omgeving met onze vakantiehuizen in Otterlo. De vakantiehuizen bij De Roek zijn ruim opgezet en hebben allemaal een eigen terras en tuin. Als u uw huisdier mee wilt nemen, dan hebben we daar vakantiehuizen met omheinde tuin voor. Bekijk onze vakantiehuizen

Reserveer nu uw bungalow

Vakantie in Otterlo

Otterlo is een heerlijk groen en gastvrij dorp. Het ligt vlakbij het Nationaal Park de Hoge Veluwe en biedt u lekkere eetgelegenheden en leuke culturele uitstapjes. Ook zijn er vanuit uw vakantie huis in Otterlo diverse fiets- en wandelroutes uitgezet.

Vakantiehuizen Vakantiehuizen

Gasten aan het woord

“Een paradijs voor kinderen”, “gewoon geweldig” en “in de prachtige Otterlose natuur” zijn een aantal van de vele lovende reacties over onze vakantiehuizen. Onze vakantiehuizen zijn knus ingericht, met diverse thema-inrichtingen, zodat u zich direct thuis voelt.

Bij onze vakantiehuizen bieden we diverse activiteiten aan voor kinderen. Zo hebben we een kinderboerderij, een speeltuin en op loopafstand is er zwemmogelijkheid.

Ook voor de volwassenen zijn er leuke uitstapjes. U kunt bijvoorbeeld wandelen of fietsen over het prachtige Nationale Park De Hoge Veluwe of het Krüller Müller Museum bezoeken, dat bekend staat om haar grote Van Goghverzameling.

Onze tweede keer hier, en nogmaals genoten van het rustige park en privé tuin. Het huisje was ook weer helemaal naar tevredenheid. Alles wat je wilt in de buurt op loop en fietsafstand. – Daphne

Heerlijke rustige plek midden in de natuur. Kleinschalige opzet, heerlijke water/ zand speeltuin en ook het dieren voeren was favoriet. Je zit vlak bij de entree van de Hoge Veluwe. – Marloes

Reserveer nu uw bungalow

Kindvriendelijke vakantiehuizen

Bij de vakantiehuizen Otterlo hebben we veel voorzieningen voor de kinderen. Bij de kinderboerderij mogen de kinderen onze dierenverzorger helpen met het voeren van de dieren en bij de speeltuin kunnen ze al hun energie kwijt. En natuurlijk mag er ook een rondje worden gereden op onze pony Neil.

Voor kinderen met een beperking heeft De Roek vele mogelijkheden, maar het voornaamste is de rust die er heerst in de natuur. De kinderen ervaren weinig prikkels en kunnen zo helemaal tot rust komen bij de dieren en bij het water kunnen ze heerlijk spelen.

Het was weer geweldig in ons vakantie huisje (Bosuil). De ligging, de rust, en het plezier van de kinderen (in de zandbak, speeltuin en samen met de dieren) heft er weer voor gezorgd dat wij een heerlijke vakantie hebben gehad. – Ruud Zechner