Vakantiehuis Kerst

Op zoek naar een gezellig en comfortabel huisje om de kerstdagen in door te brengen? Of misschien voor de periode tussen Kerst en Oud en Nieuw? Boek dan een heerlijk boshuisje op de Veluwe bij De Roek.

We hebben diverse vakantie bungalows voor u klaarstaan. Tijdens de donkere dagen hebben we ons park extra sfeervol verlicht. Zo komt helemaal in de stemming voor Kerst en Oud & Nieuw! Daarnaast kunt u genieten van de rust en ruimte van de omgeving en tot ontspanning komen bij de open haard of houtkachel. Heeft u een huisdier? Kerst is een familie aangelegenheid en daar hoort uw trouwe viervoeter ook bij. Lees meer over een vakantie met hond.

Wees er op tijd bij, de vakantiehuisjes zijn erg populair tijdens de feestdagen!
Boek uw huisje

Korting met last minutes

Wilt u er wel tussenuit tijdens de feestdagen, maar heeft u niet zo’n ruim budget? Neem dan eens een kijkje tussen onze last minute aanbiedingen.

Weg van de massa

Na een frisse boswandeling, kunt u om de vuurkorf bij het receptiegebouw genieten van een mok warme chocolademelk. Of u trekt u terug in uw eigen huisje, waar u het gevoel heeft dat u de enige in de wijde omtrek bent. U heeft een eigen stukje grond en de ruime opzet van ons kleinschalige vakantiepark biedt rust en privacy.

De Roek: weg van de massa. Heerlijk rustig gesitueerd met voldoende uitstapmogelijkheden. – Elvina over ons kleine vakantiepark op Zoover

Kerst Sokken

Voor ieder wat wils

Of u nu met jonge kinderen komt of met z’n tweeën, De Roek is een heerlijke plek voor jong en oud. Voor de kinderen is onze kinderboerderij een ideale plek om te zijn, waar ze mogen helpen bij het voeren van de dieren. Heeft u meer zin in een inspirerend uitstapje? Bezoek dan bijvoorbeeld het Kröller-Müller Museum in het Nationaal Park de Hoge Veluwe.

Voor al uw vragen, kunt u bij ons terecht. We helpen u graag! Neem contact op

Bekijk de bezetting van de huisjes

Openhaard