Vakantiehuis kerst

Er tussenuit tijdens de feestdagen

Op zoek naar een gezellig en comfortabel huisje om de kerstdagen in door te brengen? Of misschien voor de periode tussen Kerst en Oud en Nieuw? Boek dan een heerlijk boshuisje op de Veluwe bij De Roek.

In het bos staat er een Finse bungalow voor u klaar. De Roek is tijdens deze donkere dagen extra sfeervol verlicht. U kunt heerlijk genieten van rust en tot ontspanning komen bij de open haard of houtkachel.

Boek meteen uw vakantiehuis

Weg van de massa

Na een frisse boswandeling, kunt u om de vuurkorf bij het receptiegebouw genieten van een mok warme chocolademelk. Of u trekt u terug in uw eigen huisje, waar u het gevoel heeft dat u de enige in de wijde omtrek bent. U heeft een eigen stukje grond en de ruime opzet van ons kleinschalige vakantiepark biedt rust en privacy.

De Roek: weg van de massa. Heerlijk rustig gesitueerd met voldoende uitstapmogelijkheden. – Elvina over ons kleine vakantiepark op Zoover

Kerst Sokken

Voor ieder wat wils

Of u nu met jonge kinderen komt of met z’n tweeën, De Roek is een heerlijke plek voor jong en oud. Voor de kinderen is onze kinderboerderij een ideale plek om te zijn, waar ze mogen helpen bij het voeren van de dieren. Heeft u meer zin in een inspirerend uitstapje? Bezoek dan bijvoorbeeld het Kröller-Müller Museum in het Nationaal Park de Hoge Veluwe.

Voor al uw vragen, kunt u bij ons terecht. We helpen u graag! Neem contact op

Bekijk de bezetting van de huisjes

Openhaard