Huisje huren oud en nieuw

Er tussenuit tijdens de feestdagen

Een gezellig en comfortabel huisje om samen Oud en Nieuw of de Kerstdagen te vieren. Boek voor een Oud en Nieuw weg van de massa, een boshuis of Finse bungalws op de Veluwe bij De Roek.

In het bos staat er een Finse bungalow voor u klaar. De Roek is tijdens deze donkere dagen extra sfeervol verlicht. U kunt heerlijk genieten van rust en tot ontspanning komen bij de houtkachel.

Boek meteen uw huisje

Een huisje met karakter, prima ingericht en voorzien van alle dingen die noodzakelijk zijn. Zelfs in januari binnen een kwartier op aangename temperatuur dankzij CV. Houtkachel is een echte sfeermaker. Eigenaar voorkomend en behulpzaam. Keren zeker terug! – Albert Kozijn over De Roek op Zoover

Openhaard Sokken

Midden in de natuur

Na een frisse boswandeling, kunt u om de vuurkorf bij het receptiegebouw genieten van een mok warme chocolademelk. Of u trekt u terug in uw eigen huisje, waar u het gevoel heeft dat u de enige in de wijde omtrek bent. U heeft een eigen stukje grond en de ruime opzet van ons kleinschalige vakantiepark biedt rust en privacy.

Voor ieder wat wils

Of u nu met jonge kinderen komt of met z’n tweeën, De Roek is een heerlijke plek voor jong en oud. Voor de kinderen is onze kinderboerderij een heerlijke plek om te zijn, waar ze mogen helpen bij het voeren van de dieren. Heeft u meer zin in een inspirerend uitstapje? Bezoek dan bijvoorbeeld het Kröller-Müller Museum in het Nationaal Park de Hoge Veluwe. Ook leuk en dichtbij: het tegelmuseum in Otterlo.

Voor al uw vragen, kunt u bij ons terecht. We helpen u graag! Neem contact op

Direct een vakantiehuisje voor Oud en Nieuw boeken?    Bekijk de bezetting van de huisjes

Hond