Wist u dat uw internet browser is verouderd?

Uw browser is verouderd en niet compatibel is met onze website. Een lijst van de meest populaire web browsers vindt u hieronder.

Klik op de icoontjes om naar de download pagina te gaan

Kinderboerderij

Als gast op de Roek kunt u de kinderboerderij bezoeken wanneer u wilt. Zeker voor jonge kinderen is onze kinderboerderij een leuke tijdsbesteding tijdens het verblijf op ons vakantiepark. Dagelijks worden op vaste tijden de dieren gevoerd en mogen gasten van het park helpen. Bijvoorbeeld met varkens, kippen of konijnen voeren, cavia’s knuffelen of het paard borstelen. Na het voeren is het mogelijk om een paard rondjes te rijden op de rug van onze Tinker “Neil”.

In de stal kunnen de kinderen genieten van de diertjes in onze knuffelhoek.

Dieren voeren bij de kinderboerderij op de Veluwe

Naast de kinderboerderij hebben wij op de Roek een leuke speeltuin met een avontuurlijke

waterplaats die uitkomt in de zandbak. Bij mooi weer is dit een ware attractie voor kinderen en ze kunnen zich hier uren vermaken. Daarnaast hebben wij nog een vogelnest waar heerlijk in geschommeld kan worden, een stawip en een glijbaan.

Omdat auto’s niet zijn toegestaan op ons park is het voor kinderen in veel gevallen mogelijk om zelf naar de kinderboerderij of de speeltuin te gaan. Onze ervaring is dat, wanneer ze eenmaal vriendjes hebben gemaakt op ons park en de weg weten, u er geen kind meer aan heeft.

 

biggetje kinderboerderij

 


Meer weten over onze dieren? Lees onze blogs, en bekijk onze video en fotogalerij hieronder:

Heeft u vragen of hulp nodig?