Er op uit in de voorjaarsvakantie

Een huisje in het bos, met het ontluikende voorjaar overal om je heen. Kleinschalig vakantiepark De Roek is een heerlijke plek om de voorjaarsvakantie door te brengen.

Kies een van onze Finse bosbungalows met eigen tuin en geniet van een ontspannen weekje weg in de voorjaarsvakantie. Een eigen domein midden in de natuur. Of u nu zin hebt in een lange natuurwandeling, een bezoekje aan onze kinderboerderij of een dagje Park de Hoge Veluwe… Uw vakantiehuisje van De Roek is uw ideale uitvalsbasis.

Reserveer nu uw bungalow

Voorjaarsvakantie in een kleinschalig, groen park op de Veluwe -vanaf €225,-

We hebben ons vakantiepark ruim ingericht en met veel aandacht voor de natuur en het milieu. Zo zorgen we ervoor dat iedereen kan genieten van een heerlijk weekje weg en van de prachtige omgeving. Voor rustzoekers, natuurliefhebbers en gezinnen met jonge kinderen zijn we een ideale plek om de voorjaarsvakantie door te brengen.

‘Knusse bungalow en fantastische kinderboerderij. Onze dochter wilde niet meer weg!’ – Mevrouw Van de Werff in een review op Zoover

Kinderen-en-dieren  Bungelow-familie

Een week of weekend weg mét kinderboerderij

Een voorjaarsvakantie met kinderen, vraagt om een bezoekje aan onze kinderboerderij. Kinderen (en ouders) hebben het geweldig naar hun zin: ze aaien de cavia’s en konijnen, lopen achter de scharrelende kippen aan, lachen om onze grappige kuune kuune varkens en genieten van de pasgeboren lammetjes.

Ook in de voorjaarsvakantie kunnen kinderen meehelpen met de dieren voeren en een rondje rijden op onze lieve Tinker, Neil. Alleen op zondag heeft Neil een rustdag.

Bekijk ons vier seizoenen filmpje voor een mooie impressie van De Roek in het voorjaar.

De omgeving van ons bungalowpark

In de omgeving is genoeg te doen om uw voorjaarsvakantie extra leuk te maken. Het Nationale Park De Hoge Veluwe, bijvoorbeeld, met het Kröller-Müller Museum ligt op slechts 15 minuten wandelen van De Roek Vakantiebungalows vandaan.

Vanuit uw vakantiebungalow loopt u zo natuurgebieden als het Otterlose Bos en de Zanding in, of even verderop De Planken Wambuis. Er zijn ook vele mogelijkheden om de omgeving per fiets te gaan ontdekken.

Behalve onze bescheiden biologische winkel op het park zelf, vindt u heel dichtbij enkele winkels en een supermarkt in het dorp Otterlo.

Reserveer nu uw weekje weg in de voorjaarsvakantie

Leuk om te weten

  • Wij voorzien met zonnepanelen voor 80% in het complete energieverbruik van De Roek. Op zonnige dagen is ons verbruik lager dan onze productie en zijn wij netto leverancier aan het elektriciteitsnet.
  • We hebben een oplaadpunt voor elektrische auto’s.
  • Op de kinderboerderij komt u misschien ook een van onze begeleiders met deelnemers tegen. De Roek is ook in de voorjaarsvakantie zes dagen per week Zorgbedrijf (dagbesteding en jeugdhulp).
  • We organiseren zo nu en dan interessante activiteiten zoals “nachtvlinderen”.
  • Uw eventuele huisdier mag in verschillende bungalows mee, de andere bungalows houden we huisdiervrij. Bekijk hier alle vakantiebungalows
  • Voor de dieren op de kinderboerderij halen we elke dag ‘over de datum’ groente en brood op bij de plaatselijke supermarkt.
  • We voeren biologische brok en indien beschikbaar biologisch hooi en stro.
  • Elke zondag bestaat de mogelijkheid een wandeling te maken met onze boswachter.
  • Geniet tijdens uw vakantie ook eens van een drankje op ons terras. Op ons terras serveren wij op donderdag-, vrijdag- en zaterdagochtend koffie, thee of een sapje. Dit geserveerd met een speciaal door onze kok ontwikkeld koekje: een Hopke.

kind-op-paard  melk