Vakantiehuisje op de Veluwe

Op zoek naar een fijn vakantiehuisje op de Veluwe? Een sfeervol huisje in een rustige omgeving, dat vindt u bij De Roek. Onze vakantiebungalows liggen tussen de bomen, prachtig verscholen, met privacy voor u en uw eventuele bezoek.

In de omgeving kunt u prachtige fietstochten maken of een wandeling over de heide uitstippelen. Ook Het Nationale Park de Hoge Veluwe ligt maar een paar kilometer bij De Roek vandaan. Kortom, voor een heerlijk vakantiehuisje op de Veluwe, kiest u voor De Roek.

Er is genoeg te doen tijdens uw verblijf

Wandeltochten lopen of een mooie  fietsroute fietsen? Wij hebben ze voor u. Via de routefabriek app heeft u gemakkelijk alles bij de hand. In ons biologische winkeltje, waar u ook haardhout voor uw kachel kunt kopen is er een volledig assortiment aan versnaperingen en lekkers. Voor de rest van de boodschappen kunt u terecht bij de Spar supermarkt in Otterlo, of u kunt de spullen laten bezorgen. Een bakker en winkeltjes zijn ook erg dichtbij te vinden.

Bij de receptie kunt u boeken, films en spelletjes lenen, voor een gezellige avond in uw vakantiehuisje op de Veluwe.

Als u vragen heeft over de (keuken)inrichting van uw huisje, neem dan gerust contact met ons op.

Reserveer nu uw bungalow

Natuur op de veluwe  vakantiehuisje op de veluwe

Wat gasten zeggen:

‘De Roek is de ideale plek om nieuwe energie op te doen,uit te rusten en te genieten van de natuur. Prima uitvalsbasis voor wandelingen en fietstochten.’ – H. Mijderwijk

‘Nauwelijks gezien of gehoord, dat er ook nog andere vakantiegangers waren. Gewoon mijn eigen plekje tussen de bomen. Mijn enige buren leken te zijn de eekhoorntjes en de vele verschillende vogels. Kinderen en kleinkinderen waren bij bezoek helemaal verrukt van de kalfjes, lammetjes, jonge geitjes en varkentjes, kuikentjes, konijnen en kippen op de kinderboerderij. Kortom, daar had ik geen kind meer aan.’ – Alides

Meer recensies lezen over een vakantiehuisje op de Veluwe? De Roek op Zoover

Bekijk hier de prijzen

Leuk om te weten over uw vakantiehuisje op de Veluwe

  • Op ons terras serveren wij op donderdag-, vrijdag- en zaterdagochtend koffie, thee of een sapje. Dit geserveerd met een speciaal door onze kok ontwikkeld koekje: een Hopke.
  • Wij voorzien met 132 zonnepanelen voor 80% in het complete energieverbruik van De Roek.
  • Uw huisdier mag mee! Neem uw hond of kat gezellig mee naar uw vakantiehuisje op de Veluwe, in deze huisjes zijn huisdieren toegestaan. De overige huisjes houden we huisdiervrij.
  • Voor de dieren op de kinderboerderij halen we elke dag ‘over de datum’ groente en brood op bij de plaatselijke supermarkt.
  • We voeren biologisch brok en indien beschikbaar biologisch hooi en stro.

Boek nu uw vakantiehuisje op de Veluwe: zoek en boek online.

Konijn de Roek  Vakantiehuisje Veluwe  Kinderboerderij Veluwe   Dieren voeren kinderen

Reserveer nu uw bungalow