Vegatarische groene linzencurry in een nieuw jasje

Gepubliceerd op: 23 januari 2023

Elke vrijdag kunnen de gasten van De Roek genieten van een heerlijke vegetarische maaltijd, klaargemaakt door deelnemers van het zorgbedrijf van De Roek. Een vaste groep hulpkoks helpt met het wassen, snijden, raspen en koken van de verse groenten en ingrediënten. En dat voor maar €6,25 per maaltijd. Van dit bedrag gaat 1 Euro naar het project Manqua in Bolivia. Dit project van ontwikkelingsorganisatie ICCO leidt kansarme jongeren op tot chef-koks.

 

Wie vanaf nu een maaltijd besteld wordt aangenaam verrast door een nieuwe smaak sensatie.  Sinds kort bereiden wij namelijk een nieuwe groene linzen-curry met seizoensgroenten. Er is voor de aankomende maanden gekozen voor een winterse versie met vergeten groenten zoals:
Koolraap, pastinaak, spruiten, rode ui en wortel. Deze variant wordt nu bereidt met een heerlijke biologische groene curry, gember en kokos. Alle ingrediënten zijn biologisch natuurlijk. Deze maaltijd is zowel vegetarisch als vegan.

Bent u benieuwd geworden en wilt u de maaltijd graag proberen? U kunt de maaltijd via de receptie bestellen. Uiterlijk de donderdag voor aankomst om 10.00 uur horen wij graag of u mee wilt smullen.

Elke vrijdag kunt u een maaltijd op de Roek bestellen.

Terug naar overzicht