Kinderboerderij

Dieren voeren bij de kinderboerderij op De Roek

Zeker voor jonge kinderen is onze kinderboerderij een leuke tijdsbesteding tijdens het verblijf op ons vakantiepark. Dagelijks worden op vaste tijden de dieren gevoerd en mogen gasten van het park helpen. Bijvoorbeeld met kippen of konijnen voeren, kalfjes of lammetjes de fles geven, cavia’s knuffelen of het paard borstelen. Na het voeren is het mogelijk om een paard rondjes te rijden op de rug van onze Tinker “Neil”.

Naast de kinderboerderij hebben wij op de Roek een leuke speeltuin met een avontuurlijke waterplaats die uitkomt in de zandbak. Bij mooi weer is dit een ware attractie voor kinderen en ze kunnen zich hier uren vermaken. Daarnaast hebben wij nog een vogelnest waar heerlijk in geschommeld kan worden, een stawip en een glijbaan.

Dieren voeren bij de kinderboerderij op de Veluwe

Omdat auto’s niet zijn toegestaan op ons park is het voor kinderen in veel gevallen mogelijk om zelf naar de kinderboerderij of de speeltuin te gaan. Onze ervaring is dat, wanneer ze eenmaal vriendjes hebben gemaakt op ons park en de weg weten, u er geen kind meer aan heeft.

 

 

 

 

 

 

 

Bekijk ook eens het filmpje van onze kinderboerderij.

Terug naar overzicht