Kraak de kist

“Op maandagavond 12 december 1988 om kwart voor negen ‘s avonds is het zover. Dieven slaan toe in het Kröller-Müller museum en stelen drie wereldberoemde doeken van Vincent van Gogh:  het Weefgetouw met wever, de Aardappeleters en de Uitgebloeide zonnebloemen.” Kun jij door middel van opdrachten, puzzels en geheime luiken de schilderijen terugvinden?

Ga op avontuur en beleef een spannende avond met deze unieke spelervaring. In de kist vindt u een escape room game waarin puzzels en mysterieuze raadsels verstopt zijn die deel uitmaken van het verhaal. Door de voorwerpen te combineren met elkaar of door bepaalde handelingen uit te voeren zal je cijfercodes of geheime openingen ontdekken. Met de gevonden cijfercombinaties maak je stap voor stap alle sloten open en zo ontrafel je het mysterie achter de kunstroof kist.

Een escape room in u vakantiewoning halen was nog nooit zo eenvoudig. Net zoals een gezelschap spel start je met een korte introductie waarna je meteen kan starten met het spel. Zit je vast met een raadsel dan helpen de tips je weer op weg.

 

Voor meer informatie: https://kraakdekist.nl/de-roek/ 

 

Lijkt dit je leuk? Kom langs in de receptie en maak eenvoudig uw reservering.
Terug naar overzicht