Last minute Nederland

Op het allerlaatste moment beslissen om er even lekker op uit te gaan of profiteren van een mooie last minute aanbieding? Vakantiepark De Roek heeft regelmatig last-minute aanbiedingen voor een korte vakantie in Nederland. Last minute Nederland, bekijk onze pagina met last-minute aanbiedingen!

Onze vakantiebungalows liggen beschut tussen de vele bomen en het mooie groen van de natuurlijke omgeving van Otterlo. Alle vakantiebungalows hebben een eigen terras en tuin. Zo kunt u heerlijk op uw eigen plekje tot rust komen.

Reserveer nu uw last minutes

Actuele last minutes

Voor elk seizoen zijn er vaak meerdere last minutes beschikbaar. Hou daarom altijd deze pagina in de gaten: Last minutes. Bekijk hier onze vakantiehuisjes. Last-minute vakanties in Otterlo (Nederland) kunt u bij ons gewoon online boeken, maar u kunt natuurlijk ook telefonisch informeren naar de mogelijkheden voor last-minute vakanties.

Last minute nederland Kippen Konijn2

Bezienswaardigheden

Vlakbij Otterlo ligt het Nationaal Park De Hoge Veluwe. Ook bevindt zich hier één van de ingangen van dit park. Het in het park gelegen Kröller-Müller Museum, genoemd naar Helene Kröller-Müller, heeft een aanzienlijke collectie van onder andere Vincent van Gogh. Als u een dagje uit gaat richting de Veluwe is het vaak kort en met onze last minutes Nederland kunt u er een gezellig weekendje – of nachtje weg van maken.

Via deze link kunt u uw bungalow reserveren

Onze gasten aan het woord

De Roek bungalows beloven veel maar maken het ook waar. Goed huisje met afgesloten tuin voor de honden. Ook voor de honden was het geweldig de deur uit en je stond in de bossen. Ook nog Rudolf het edelhert gezien op ongeveer 10 meter afstand tijdens het honden uitlaten. Geweldige vakantie gehad en we komen zeker nog een keer terug. – Frans en Herma

Heerlijk rustig gesitueerd met voldoende uitstapmogelijkheden zoals apenheul julianatoren natuurlijk de Veluwe, Arnhem, en nabij een zeer kindvriendelijke zwemplas – Elvina | Bekijk al onze recensies op Zoover.nl

Reserveer nu uw last minutes