Wist u dat uw internet browser is verouderd?

Uw browser is verouderd en niet compatibel is met onze website. Een lijst van de meest populaire web browsers vindt u hieronder.

Klik op de icoontjes om naar de download pagina te gaan

Bestel uw verwen kerstpakket op de Roek

Gepubliceerd op: 7 november 2022

Beste gast, ons zorgbedrijf zal de aankomende weken erg druk zijn met de voorbereidingen van onze Roek verwen kerstpakketten. Wilt u ook een pakketje voor uzelf of iemand anders bestellen? Dit kan! Onze zelfgemaakte pakketjes zijn erg leuk om tijdens de feestdagen aan vrienden, familie of collega’s te geven. Bestellen kunt u telefonisch/via de mail doorgeven aan de receptie. Voor je het weet staat de kerst al voor de deur, dus wees er snel bij.

Puur genieten
Verwen uzelf of een ander met een heerlijk zeepje of scrub, alle producten bevatten verschillende elementen van de natuur. Gebruik het badzout voor een relaxed en heerlijk geurige moment.

 

Milieuvriendelijk en zorgvuldig vervaardigd
Bevat alleen gecertificeerde natuurlijke grondstoffen van hoogste kwaliteit. De palmolie die wordt gebruikt bij de productie is RSPO duurzaam geproduceerd. Alle producten zijn gemaakt met 100% natuurlijke ingrediënten en geparfumeerd met etherische oliën.

Onze collectie naturals
Handzeepje
Koffie scrub
Kruiden badzout
Lippenbalsem

Pakketjes verkrijgbaar voor €15,-

Te bestellen via de mail info@deroek.nl of telefonisch 0318-591757

Met veel liefde gemaakt door de deelnemers voor onze gasten

Terug naar overzicht
Heeft u vragen of hulp nodig?