De leukste familie uitjes tijdens de herfstvakantie – omgeving Otterlo

Gepubliceerd op: 2 november 2021

Tijdens de herfstvakantie is er weer genoeg te doen tijdens uw verblijf op de Roek. Wij hebben de volgende leuke activiteiten voor u op een rijtje gezet:

Opstaptocht Veluwse Safari Express 

Onder leiding van een gids neemt de Veluwse safari express u en uw vrienden/familie mee de bossen en heidevelden in. De kans is zeer groot dat u vanaf u wilde zwijnen, reeën , vossen of edelherten ziet lopen. Reserveren is verplicht. Geef duidelijk uw opstapplaats aan zoals beschreven bij de vertrektijden.  Opstap plaatsen en tijden zijn als volgt:

15.15 Vertrek Beekse Hoeve

15.20 Vertrek Vakantieoord het Lorkenbos

15.30 Vertrek Euro Parcs de Wije Werelt

15.40 Vertrek Droompark de Zanding

15.45 vertrek Hotel de Sterrenberg

15.50 Vertrek Grand Café Kruller

15.55 Vertrek Boerderij de Waldhoorn

Na de safaritocht wordt u weer bij uw opstapplaats terug gebracht.

Tijdsduur: 2 uur en 45 minuten
Prijs tot 12 jaar: € 15,00
Prijs volwassene: € 20,00

Cornelius Rogge – Tentenproject in de beeldentuin van het Kröller-Müller

Rogge reikt ons met zijn kunst concrete oplossingen of antwoorden aan. Het Tentenproject is een groep van zes grote tenten van bruin canvas. Het zijn geen gewone tenten. Sommige hebben de vorm van een afgeknotte piramide of kegel, of ze lijken op een wigwam of een ziggoerat. Bovendien hebben de tenten geen ingang. Wat zich in hun binnenste bevindt, blijft letterlijk duister. Naast een reeks tekeningen voor dit project zijn in de tentoonstelling werken te zien uit verschillende fasen van zijn oeuvre: tafels van glanzend staal, tabernakels van papier-maché en een gietijzeren ‘strijdwagen’.

Adres & Locatie
Kröller-Müller Museum
Houtkampweg 6
6731 AW Otterlo

Huiftochtkar Stalhoufderij Wouter Hazeleger

Eens wat leuks doen met de familie? Bij Stalhouderij Wouter Hazeleger kun je gerust een hele dag vullen met leuke, ontspannen activiteiten en natuurlijk een huifkartocht. Maak een mooie huifkartocht over de Veluwe voorgetrokken door twee paarden.

Adres & Locatie

Westenengerdijk 62

6732 GR Otterlo

Indoor speeltuin de Houtzagerij

Als het weer minder is kunt u gezellig met de kinderen naar indoor speeltuin de Houtzagerij vol uitdagende speeltoestellen. In een compleet veilige en moderne omgeving kunnen kinderen naar hartenlust spelen, klimmen, klauteren, glijden, rennen, eten en drinken. Dit alles midden in de natuur én omgeven door natuurlijke elementen.

Adres & Locatie

Arnhemseweg 100-102

6731 BV Otterlo

 

Ijzertijd boerderij

Wie een bezoek brengt aan de Celtic Fields op de Goudsberg, waant zich even terug in de tijd. Op deze plek vind je namelijk een reconstructie van een boerderij uit de IJzertijd. Tevens ligt deze boerderij erg dichtbijt op het middelpunt van Nederland. Zeker een bezoekje waard.

Adres & Locatie

Vijfsprongweg

6741 JB Lunteren

Terug naar overzicht