Wist u dat uw internet browser is verouderd?

Uw browser is verouderd en niet compatibel is met onze website. Een lijst van de meest populaire web browsers vindt u hieronder.

Klik op de icoontjes om naar de download pagina te gaan

De Roek Naturals

Gepubliceerd op: 2 mei 2022
Handgemaakte badproducten van De Roek

Hangemaakte bad en body artikelen

Op de Roek zijn wij in samenwerking met ons zorgbedrijf gestart met het maken van eerlijke en natuurlijke bad producten.
Een nieuwe en leerzame activiteit voor de deelnemers waarbij eigen zeepjes, scrubs, badzout en lippenbalsems worden gemaakt.
De bad en beauty producten zijn te verkrijgen in het winkeltje van onze receptie. Een speciaal item met een uniek ingrediënt: liefde😊🌲

Puur genieten

Verwen uzelf tijdens het verblijf met een heerlijk zeepje of scrub, een ultiem verwen momentje. Alle producten zijn gemaakt van 100% natuurlijke ingrediënten. De artikelen zijn geparfumeerd met enkel etherische oliën.

Milieuvriendelijk en zorgvuldig vervaardigd

Bevat alleen gecertificeerde natuurlijke grondstoffen van hoogste kwaliteit. De palmolie die wordt gebruikt bij de productie is RSPO duurzaam geproduceerd.
De volgende artikelen zijn verkrijgbaar: badzout, scrub, lippenbalsem en een zeepje. Artikelen zijn zowel los als in een pakket te koop.
Terug naar overzicht
Heeft u vragen of hulp nodig?