Doet u mee aan de fiets-4daagse in Otterlo? Kom overnachten bij De Roek!

Gepubliceerd op: 28 februari 2024

Op maandag 1 juli start de fiets-4daagse vanuit Otterlo. De start is iedere dag tussen 09:00 – 11:00 uur, waarbij woensdag de rustdag is. Wilt u iedere dag fris en fruitig aan de start dan? Reserveer dan vandaag nog uw bungalow om wakker te worden in de schitterende omgeving van de Veluwe. Ook fijn: een aantal huisjes zijn voorzien van een ligbad. Heerlijk om uw spieren in te laten ontspannen na een dag fietsen.

Kies een bungalow naar uw wens

Over de fiets-4daagse

Van maandag 1 juli tot en met vrijdag 5 juli 2024 zal de 11e editie van de Veluwe Fiets 4-daagse Otterlo gehouden worden. De organisatie heeft een aantal schitterende routes uitgezet. Tijdens deze route geniet u van alle hoogtepuntjes die Otterlo u te bieden heeft: het bos, de heide en het cultuurlandschap. U kunt kiezen uit 3 verschillende afstanden: 25km, 40km of 60km.

Besteed uw vrije dag goed

In totaal worden er dus 5 dagen besteed aan de fiets4-daagse. U heeft dus een dag vrij te besteden. Op deze dag kunt u andere activiteiten bijwonen of genieten van de rust en de omgeving. Wij hebben al een aantal tips voor u uitgewerkt om deze dag door te brengen: bekijk ze hier!

Kortom: de fiets-4daagse is voor liefhebbers van de natuur en de omgeving van Otterlo.

Inschrijven voor de fiets-4daagse in Otterlo

Kijk voor meer informatie en het inschrijven op de website van de organisatie.

Terug naar overzicht