Fotohut op de Roek

Gepubliceerd op: 9 november 2022

Beschut in de fotohut zit u goed verstopt, geweldig voor het maken van prachtige foto’s of gewoon om te genieten van de natuur en de bosdieren

Ergens verstopt op de Roek in Otterlo ligt deze bijzondere fotohut. U kunt er de hele dag tijdens zonsopgang tot zonsondergang terrecht om te kijken naar de bijzonder vogels en diertjes die zich graag laten zien. De vogels worden het gehele jaar gevoerd en zijn daardoor niet schuw en laten zich gemakkelijk benaderen. In combinatie met onze drinkvijver een ware belevenis om in de hut te zitten. De hut is ingegraven dus u kijkt op waterniveau naar de dieren, een soort van real-life bioscoop dus!

Verschillende soorten vogels en dieren
De fotohut is voor gasten van het park een hele of een halve dag te huren, afhankelijk van het dagdeel zullen veel vogels en dieren langskomen om wat water te drinken of van het eten te snoepen die u waarschijnlijk langs de drinkvijver heeft gelegd. Veel voorkomende vogelsoorten zijn bijvoorbeeld: de appelvink, goudvink,boomklevers, spechten, koolmezen, pimpelmezen. De kruisbek komt af en toe ook voorbij.En natuurlijk ook eekhoorntjes en woel- en bosmuizen.

Huren van de fotohut
U kunt de fotohut via de receptie reserveren. In de hut is plek voor maximaal drie mensen die een ruime zitplek hebben zodat er meer dan genoeg bewegingsruimte is om rustig foto’s te maken of te filmen zonder de anderen te storen.

 

Fotohut op de Veluwe in Otterlo. Gelegen op de Roek Vakantiebungalows Fotohut op de eluwe in Otterlo. Gelegen op de Roek Vakantiebungalows Fotohut op de Veluwe in Otterlo. Gelegen op de Roek VakantiebungalowsFotohut op de Veluwe in Otterlo. Gelegen op de Roek Vakantiebungalows

Terug naar overzicht