Fotohut

Op een rustige plek in het bos van ons vakantiepark ligt een prachtige fotohut. Deze schuilhut is te huur om Kruisbek fotohutbijvoorbeeld foto’s of films te maken van de bosvogels en eekhoorns die voorkomen op ons park. Ook zonder camera is het een ware belevenis om in de hut te zitten. Omdat de hut is ingegraven en u dus op waterniveau naar de dieren kijkt is het net of u in een real life bioscoop zit.

Huren

Voor gasten van ons park is het mogelijk om de hut per dag of per dagdeel te huren. De huurprijs voor een dag is €26,50,- en voor een dagdeel is dat 13,50,-. De splitsing van dagdelen is om 13:00 uur, oftewel een ochtend loopt van zonsopkomst tot 13:00 en een dagdeel ’s middags loopt van 13:00 tot zonsondergang. Als u hele dag huurt kunt u vanaf zonsopkomst tot zonsondergang gebruik maken van de hut.
Ook voor mensen die niet op de Roek verblijven is het mogelijk om onze fotohut te huren maar dan alleen voor een hele dag, de huur bedraagt dan €53,-.

 

Omschrijving fotohut

 

Eekhoorn bij de fotohut in Otterlo op De RoekVanuit de hut kijkt u op een vijver waar vooral bij droog weer veel vogels komen om te drinken en te badderen. Daarnaast wordt er rondom de vijver gevoerd zodat er de hele dag en ook bij natter weer veel eekhoorns en vogels aanwezig zijn. 

De hut ligt ingegraven in de grond zodat u een mooi laag standpunt hebt en de vogels op ooghoogte zitten. Om de hut aantrekkelijk te maken voor een groot publiek, zijn we bij de bouw uitgegaan van het gebruik van een 300mm lens maar ook met andere lenzen (zowel groter als kleiner) kunt u prima uit de voeten.

In de hut is plek voor maximaal drie mensen die een ruime zitplek hebben zodat er meer dan genoeg bewegingsruimte is om rustig foto’s te maken of te filmen zonder de anderen te storen.

Bekijk het overzicht van wat er tot nu toe gezien is vanuit de Fotohut op De Roek.
 
Terug naar overzicht