Kraak de kist- Een spannende game sensatie voor thuis of tijdens je vakantie verblijf.

Gepubliceerd op: 14 oktober 2021

Escaperooms, wie kent ze niet? Een spannend uitje waarbij je hersens worden gekraakt alsof ze al enige tijd niet zijn gebruikt. Vaak ook nog met de druk om binnen een bepaalde tijd alle puzzels en raadsel op te lossen voordat het spel eindigt. Vanaf nu is het ook mogelijk om tijdens een vakantieverblijf bij De Roek een escape game te spelen.
Het spel is makkelijk te spelen. Om te beginnen heb je eigenlijk alleen de kist zelf en een tablet of telefoon nodig met internet verbinding. Via een leuke intro video kom je eigenlijk al helemaal in de sfeer en wordt de opzet en bedoeling van het spel duidelijk uitgelegd. Het leuke is dat de escape game alle aspecten van een escaperoom heeft, maar kan overal worden gespeeld, erg handig.

Wij hebben het spel natuurlijk eerst zelf getest om eens te kijken of deze game nou echt zo spannend was. We verklappen niks, maar spannend was het. Van harte aanbevolen!

U kunt tijdens uw verblijf op De Roek het spel op de volgende wijze bestellen: geef een dag van tevoren aan onze receptie door wanneer u de kist wilt spelen. U kunt eenvoudig uw wensen doorgeven bij ons aan de balie, dit kan natuurlijk ook per mail info@deroek.nl of telefonisch 0318 – 591757. Voor meer informatie kunt u ook een kijkje nemen op de site van Kraakdekist.nl.

 

Terug naar overzicht