Terrasje pakken? Je hoeft niet ver te zoeken!

Gepubliceerd op: 21 juni 2019
Terras op De Roek vakantiebungalows op de Veluwe

Op De Roek is van maandag tot en met zaterdag van 10.00 uur tot 12.00 uur ons terras voor onze gasten geopend. Met uitzicht op de dierenweide kunt u genieten van een heerlijk kopje koffie of thee en een plak van onze zelfgemaakte appelcake. Alles wat we op het terras serveren is natuurlijk biologisch!

Op het terras werken ook deelnemers van ons zorgbedrijf. Met handige bestellijstjes nemen zij de bestelling op en komen zij deze ook brengen. Onze Joost en Eric zijn twee van onze gastheren die de bestellingen opnemen en de koffie of thee met taart serveren.

Ons terras is natuurlijk hartstikke gezellig, maar als u eens wat verder wilt kijken, biedt Otterlo ook een ruime keus. Op wandelafstand van De Roek is er een ruim aanbod van gezellige terrassen die wat langer geopend zijn.

  • Zo is er in het centrum van Otterlo de Waldhoorn, die nu op nummer 3 staat van de Terras Top 100. De Waldhoorn is ook erg bezig met duurzaamheid, en hebben bijvoorbeeld net als De Roek veel zonnepanelen.
  • Op een paar honderd meter van De Roek Vakantiebungalows¬† ligt Carnegie.¬† U treft hier vanaf het terras een prachtig uitzicht over de Zandingsheide en de natuur die de Veluwe te bieden heeft.
  • Even verderop in de richt van het Nationaal Park is het terras van hotel de Sterrenberg met het restaurant Cepes.
  • In de Dorpsstraat van Otterlo vindt u het terras van Grand Cafe Kruller, een grand caf√© waar op alle momenten van de dag iets lekkers verkrijgbaar is.
  • Ietsjes voorbij de Dorpsstraat richting Harskamp ligt het terras van het Smulhuis, waar u ook terecht kunt voor een frietje of Chinees eten.

Genoeg opties dus, om even lekker te genieten, zowel op De Roek als in de omgeving!

 

Terug naar overzicht