Wist u dat uw internet browser is verouderd?

Uw browser is verouderd en niet compatibel is met onze website. Een lijst van de meest populaire web browsers vindt u hieronder.

Klik op de icoontjes om naar de download pagina te gaan

Wilt u genieten van de rust, ruimte, privacy en de natuur van ons bungalowpark in de omgeving van de Veluwe? Dat kan, u heeft keuze uit 18 verschillende vakantiebungalows, met ieder hun eigen charme. In een aantal van onze bungalows zijn huisdieren welkom. Uw hond kan dus gewoon mee op vakantie!

De bungalows zijn centraal verwarmd met radiatoren of vloerverwarming en hebben een eigen terras en tuin waarvan een aantal omheind zijn. Klik op de afbeelding van de vakantiebungalow voor meer informatie over de indeling en de voorzieningen. Bekijk hier de plattegrond (opent in een nieuw venster).

Tip voor grote groepen

Selecteert u hierboven met hoeveel personen u wilt komen, dan krijgt u direct de vakantiebungalows te zien die voor u geschikt zijn. Wilt u met 8-10 personen komen? Dan is het aan te raden 2 huisjes te boeken. Bijvoorbeeld de combinatie Tortelduif en Kwikstaart. De Tortelduif heeft de mogelijkheid de woonkamer te vergroten en tevens een tafel waar met 10 mensen aan gegeten kan worden.

Ziet u een geschikt huisje en wilt u direct boeken? Bekijk dan de bezetting en boek online!

Direct boeken

Heeft u vragen of hulp nodig?