Fiets huren in Otterlo

Otterlo is een ideale startplaats voor uw fietstochten; u kunt in ons dorp op verschillende plekken fietsen huren.

In het centrum van Otterlo treft u Fietsverhuur Geerts. 0318 – 59 5404. Dit is iets verder weg maar zit wel op de route naar het Nationaal Park de Hoge Veluwe. Dit is ook een fietsenmaker.

Aan de Edeseweg 1 in Otterlo vindt u de fietsverhuurder de Veluwe Specialist. Bereikbaar onder telefoonnummer 085 064 5245, zie ook deze link  

In het Nationaal Park de Hoge Veluwe zelf staan de bekende witte fietsen. Deze zijn binnen het Park de Hoge Veluwe gratis te gebruiken.

OV-Fiets

Bij de bushalte aan de Apeldoornseweg staan OV-fietsen gereed om gehuurd te worden.

De Veluwe op de fiets ontdekken

Huur een fiets en geniet van mooie fietstochten tijdens uw verblijf. Het is bijna onmogelijk over de Veluwe te gaan zonder onder de indruk te raken van dit prachtige natuurgebied. Ongerept strekken de bossen, heidevelden, zandvlakten en weidegronden zich uit richting de horizon.

Het landschap wordt onderbroken door dorpen waarvan het gezellige Otterlo er een is. Het ontdekken van de Veluwe begint pas echt goed op de fiets. In alle rust kun je dan dit unieke gebied op je in laten werken. Een mogelijkheid om de Veluwe op de fiets te ontdekken is met de Veluwe fietsroutes. Deze serie routes zijn ontwikkeld door de VVV’s op de Veluwe.

Wie dus een van de Veluwe fietsroutes fietst, kan er zeker van zijn langs de mooiste plekjes van de Veluwe te worden gebracht. Het fietsen van een Veluwe fietsroute betekent genieten van alles wat de Veluwe te bieden heeft. De serie Veluwe fietsroutes bestaat in totaal uit ruim 200 titels. Bij de VVV in Otterlo vindt u de routes uit de serie welke van toepassing zijn op de nabije omgeving. Ook op bungalowpark De Roek verkopen wij deze fietsroutes.