Fietsvakantie op de Veluwe

Op zoek naar een fijne fietsvakantie op de Veluwe? Een sfeervolle Finse bungalow in natuurrijke omgeving vind u bij de Roek. Er zijn talloze tochten te maken voor jong en oud. U kunt na uw fietstocht heerlijk vertroeven met een goed boek bij de houtkachel.

Uw Finse bungalow of Boshuis is voorzien van een eigen terras en tuin. Wij hebben ons park bewust ruim en duurzaam opgezet, met 18 bungalows en 3 tiny houses is er genoeg ruimte en privacy voor u als gast(en). Alles om te genieten van een rustige vakantie. Bekijk hier de verschillende bungalows.

Reserveer nu uw bungalow

Fietsvakantie op de Veluwe

Weg van de massa, kunt u heerlijk fietsen in de Veluwse natuur. De omgeving leent zich perfect voor een mooie wandeling of fietstocht. U loopt zo het Otterlose bos of de Zanding in, of even verderop De Planken Wambuis.
Otterlo is een ideale startplaats voor uw fietstochten; u kunt in ons dorp op verschillende plekken fietsen huren.

Uw rustige vakantie aanvullen met een cultureel uitstapje, kan ook. Het mooie Nationale Park De Hoge Veluwe (bekend van de witte fietsen) met het Kröller-Müller Museum ligt op slechts 15 minuten wandelen van De Roek Vakantiebungalows vandaan.

Fietsen in nationaal park De Hoge Veluwe

Bij een bezoek aan het nationaal Park De Hoge Veluwe kunt u gratis van de witte fietsen gebruik maken. Wanneer u besluit het Park op de fiets te verkennen heeft u aan ruim zo’n 40 kilometer aan fietspaden. Al fietsend komt u langs alle landschapstypes van het Park; loof- naald- en gemengde bossen, over natte en droge heidevelden en door stuifzandlandschappen. Bij de informatiebalie in het Museonder zijn fietsroutes verkrijgbaar. Als u liever zonder kaart fietst, kunt u zich laten leiden door de ANWB-paddenstoelen.

Wat gasten zeggen:

‘De Roek is de ideale plek om nieuwe energie op te doen,uit te rusten en te genieten van de natuur. Prima uitvalsbasis voor wandelingen en fietstochten.’ – H. Mijderwijk

‘Nauwelijks gezien of gehoord, dat er ook nog andere vakantiegangers waren. Gewoon mijn eigen plekje tussen de bomen. Mijn enige buren leken te zijn de eekhoorntjes en de vele verschillende vogels. Kinderen en kleinkinderen waren bij bezoek helemaal verrukt van de kalfjes, lammetjes, jonge geitjes en varkentjes, kuikentjes, konijnen en kippen op de kinderboerderij. Kortom, daar had ik geen kind meer aan.’ – Alides

Meer recensies lezen over een vakantiehuisje op de Veluwe? De Roek op Zoover

 

Fietsen op de Veluwe