Natuurhuisje

Natuurhuisje – even offline van de wereld

Even lekker weg uit het drukke, dagelijkse bestaan om even tot rust te komen in de prachtige natuur die de omgeving Otterlo te bieden heeft. Voor een verblijf midden in de natuur zit je bij de Roek vakantiebungalows aan het juiste adres. Aangesloten bij Natuurhuisje.nl zijn wij dus niet zomaar.. In een natuurhuisje op de Roek wordt je wakker met zingende vogels en ben je omgeven door de geur van dieren, bomen en bos. Op de Roek vinden wij het erg belangrijk dat onze manier van ondernemen het milieu verbeterd en ondersteund.

Zo draag je als gast bij aan verschillende lokale natuurprojecten bij het maken van een boeking op natuurhuisje.nl. Denk aan: het planten van nieuwe bomen, zorgen voor meer biodiversiteit in het akkerlandschap of het renoveren van een wild observatieplaats. Een reservering betekent dus een bijdrage aan een groenere planeet.

Natuurhuisjes uitgangspunt is dat de accommodatie een minimale ‘footprint’ achterlaat in het milieu. Dit betekent dat de huisjes voldoen aan bijvoorbeeld hoge isolatienormen, beschikt over moderne warmtebronnen (oa warmtepomp) en de stroomvoorziening groen of zelfvoorzienend is. Maar bovenal is de locatie in en met respect voor de natuur.

Een natuurhuisje is natuurlijk erg exclusief. Belangrijk is de ligging van de accommodatie: niet op een grootschalig vakantiepark en weg van de massa. Weg van de massa is dan ook de slogan die staat voor een oplossing waar milieu en economie samen komen.