Op vakantie met de hond

Een vakantie of weekendje weg is natuurlijk pas compleet als uw trouwe viervoeter mee kan. Zeker als u in de mooie bossen en natuurrijke omgeving van de Veluwe bent. Dan is er niets beter dan samen met uw hond een heerlijk lange wandeling te maken. Bij De Roek kunt u gewoon op vakantie met de hond in onze bungalows waar huisdieren welkom zijn.

Privacy, rust en ruimte: bij De Roek heeft u echt een eigen plekje in de Veluwse bossen. Ideaal als u op vakantie met de hond wilt. Uw huisdier kan zijn energie kwijt door lekker rond te rennen in de omheinde tuin. Wilt u een dagje weg? Vraag dan naar de uitlaatservice. Zo heeft u beiden de tijd om te genieten!

Op vakantie met de hond?
Reserveer uw bungalow

Actieve hondenvakantie

Gaat u op vakantie met de hond, dan wilt u er natuurlijk wel op uit. Maak samen heerlijke wandelingen in de prachtige natuurgebieden van De Veluwe en ontdek al het moois in de omgeving. Wilt u uw hond los laten lopen? Ook dat kan! Er zijn diverse losloopgebieden in de buurt.

Dagje weg? Gebruik de honden uitlaatservice

Wilt u iets leuks gaan doen met uw partner en/of kinderen? U kunt uw hond niet overal mee naar toe nemen, maar dat hoeft geen probleem te zijn. Wij laten uw hond uit! Vraag naar de mogelijkheden voor deze service.

Welke activiteiten zijn er?

  • Zwemmen in de Zanding
    Zon, een drankje in uw hand en spelende kinderen in het zand. In de zomer kunt u zwemmen in De Zanding. Vanuit ons krijgt u € 1.- korting op uw toegangskaartje.
  • Cultuur snuiven in het Kröller-Müller Museum
    Geniet van een rijke collectie aan kunst, waaronder een wereldberoemde collectie aan schilderijen en tekeningen van Vincent van Gogh. Meer over dit park en de openingstijden vind u op de website van het park.
  • Huur een fiets
    Door de natuur is het de ideale omgeving om een fietstocht door te maken. Heeft u zelf geen fiets mee? Vraag tijdens uw verblijf naar de mogelijkheden om een fiets te huren in de buurt.

Op vakantiepark De Roek kunt u ook nog diverse activiteiten bijwonen, zoals nachtvlinderen, wandelen met een boswachter en paardrijden. Ook als u deel gaat nemen aan één van onze activiteiten, kunt u gebruik maken van de honden uitlaatservice.

Kortom: op vakantie met de hond hoeft geen beperking te zijn! Er is genoeg te doen bij De Roek en in de omgeving.

Ga op vakantie met de hond!
Bent u al overtuigd om er lekker op uit te gaan uw hond? Reserveer via onderstaande knop dan direct uw bungalow via ons online boekingssysteem. Reserveren kan uiteraard ook telefonisch (0318- 59 17 57) of per mail (info@deroek.nl).

Reserveer uw bungalow