Vakantie met hond

Heerlijk op vakantie met hond naar de Veluwe

Uw vakantie of weekendje weg is natuurlijk helemaal geslaagd als uw hond lekker mee kan. Wilt u samen met de hond echt genieten van de natuur? Dan is een vakantie met hond op de Veluwe de ideale vakantie voor u. Vanuit u bungalow loopt u zo samen heerlijk het bos in. De Roek Vakantiebungalows ligt midden in de mooie Veluwse bossen aan de rand van het dorpje Otterlo, een ideale omgeving om samen heerlijke wandelingen te maken. Wilt u uw hond lekker los laten lopen in een van de prachtige natuurgebieden van de Veluwe kijk dan hier voor losloopgebieden in de buurt.

Mijn jachthond was mijn wandelmaatje in de prachtige vroege ochtend. Na enige dagen had ik al vaste hondenvrienden, die in het vroege morgenuur evenals ik genoten van de schoonheid van het bos in de ochtendnevel. – Jozé

Vakantie met hond

Reserveer nu uw bungalow

Op slecht 15 minuten wandelen van ons park ligt Nationaal park de Hoge Veluwe, waar u ook heerlijk kunt wandelen en fietsen met uw hond, in het park moet uw viervoeter wel aangelijnd blijven. Ook buiten het park zijn er tal van gebieden waar u prachtig en bijna eindeloos kunt fietsen of wandelen met uw geliefde huisdier. In onze receptie zijn verschillende wandel- en fietskaarten van de omgeving beschikbaar. Er zijn vele routes die over de uitgestrekte heidegebieden en door de bossen rondom ons park gaan, soms kunt u uren struinen zonder een mens tegen te komen.

Bekijk hier in welke van onze bungalows uw hond welkom is, al deze bungalows hebben een omheinde tuin zodat u uw hond onbezorgd in de tuin kunt laten lopen.

Wilt u tijdens uw verblijf een dagje weg zonder de hond? Informeer dan eens naar de mogelijkheden van onze hondenuitlaatservice.

Vakantie met hond VeluweVakantie met hond

Vakantie met hond