Restaurant Otterlo

Eten en drinken in een restaurant in Otterlo en omgeving

Op zoek naar een restaurant in Otterlo? Er zijn in Otterlo en de nabije omgeving tal van restaurants, cafetaria’s en andere eetgelegenheden.

Ons terras is geopend van 10:00 tot 12:00 voor een kopje koffie of thee. Wilt u ergens een hapje eten? Bekijk op deze pagina de horeca van Otterlo.

Restaurant GEIJT aan de Dorpsstraat 19 in Otterlo
Bij GEIJT geloven we dat goed eten begint bij de bron. Ons restaurant in het hart van Otterlo is een toevluchtsoord voor liefhebbers van eerlijke, duurzame gerechten. Onze keuken is het podium waar lokaal geproduceerde ingrediënten de hoofdrol spelen, zorgvuldig geselecteerd van nabijgelegen moestuinen, landerijen en ambachtelijke producenten.
zie  https://www.geijt.nl/ 

De Waldhoorn Dorpsstraat 2 in Otterlo
De keuken werkt vanuit de seizoenen, gerechten met een verhaal, duurzaam en lokaal waar mogelijk. Geniet in de winter van de wildgerechten of kom juist in het voorjaar voor een fris aspergegerecht of geitenkaassalade met honing uit eigen bijenkasten. Proef de Veluwe bij De Waldhoorn.
zie https://www.de-waldhoorn.nl/

Cepes Houtkampweg 1 in Otterlo
Bij Restaurant Cèpes gaat het niet alleen om lekker eten, maar ook om het maken van bewuste keuzes die goed zijn voor mens en planeet. We nodigen u uit om samen met ons te genieten van smaakvolle gerechten die op verantwoorde wijze zijn bereid en gepresenteerd.
zie https://cepes.nl/

Petit restaurant ’t Smulhuis
Petit restaurant ’t Smulhuis is geopend sinds 1 maart 2000 en wordt gerund door de familie Hu. Wij zijn ruim twintig jaar gevestigd in het natuurrijke, Otterlo. U kunt bij ons terecht voor zowel een kopje koffie, lunch als diner.Geniet van onze gevarieerde menukaart en kom een gezellig een hapje eten met vrienden en familie. Onze gerechten komen uit de Hollandse en Aziatische keuken. Ons concept gaat uit naar een breed assortiment met gevarieerde keuze voor zowel jong en oud.
zie https://www.smulhuisotterlo.nl/

De Driester Kerklaan 13-15 in Otterlo
Een gezellig eetcafé bij de kerk in Otterlo!
Wilt u gezellig een drankje nuttigen of een hapje eten met uw gezelschap? Dan bent u bij de 3ster aan het juiste adres. Wij bieden u een uitgebreide menukaart, en een geweldige sfeer!
zie https://3ster.nl/

Bistro Weverlodge  Onderlangs 35 in Otterlo
Met een kopje koffie of goed glas wijn aan de bar van de bistro voel je je al snel thuis. Laat je verrassen door ambachtelijke en pure gerechten van chef Mick. Gemaakt met seizoensgebonden ingrediënten die we bij boeren en groentetelers uit de omgeving halen die je ook zelf als onze gast kunt bezoeken. 
zie https://weverlodge.nl/bistro/

Wallies Dorpsstraat 2 A in Otterlo
Wallies is al generaties lang bekend in de buurt en populair bij toeristen, maar nu compleet vernieuwd! Een Tiny Resto met IJspaleis en Offroad terras; een ongedwongen en gezellig fast casual concept. Fastfood op een moderne manier gepresenteerd en voor ieder wat wils. Bij Wallies zie je regelrechte favorieten zoals toffe pizza’s, burgers & loaded fries. 
https://www.wallies-otterlo.nl/

 

Op zoek naar een restaurant in Otterlo? Bekijk verschillende restaurants op deze pagina.