Last minute vakantie met Hemelvaart

Heeft u de week met Hemelvaart vrij? En zou u die dagen van een welverdiende vakantie willen genieten op de Veluwe? Wees er dan snel bij, want wij hebben een speciaal arrangement online gezet voor 17 t/m 22 mei! Ook de midweek na Hemelvaart is voor een voordelige prijs te boeken:

Arrangement Hemelvaart (ma 15 t/m vrijdag 19 mei) al vanaf €305-
Midweek na hemelvaart (22 t/m 26 mei) al vanaf € 245,-

Reserveer uw bungalow

Hoe reserveert u de last minute aanbieding na Hemelvaart?

U kunt op twee manieren ontdekken welke bungalows er nog beschikbaar zijn, namelijk:

Vul 17 t/m 22 mei in als de gewenste datum en u kunt de verschillende huisjes met elkaar vergelijken. Zit er een bungalow tussen waarvan u denkt: hier wil ik met rondom de Hemelvaart wel in verblijven? Dan klikt u op boeken. Lukt het u niet, maar wilt u wel van deze aanbieding gebruik maken? Neem dan gerust contact op via +31(0)318591757 of vul het contactformulier in.

Het maximale uit uw hemelvaart arrangement halen

Vakantiepark De Roek ligt op de Veluwe. Dat betekent: veel bos, veel natuur en veel dieren. Vogels, eekhoorns en misschien spot u zelfs wel een hert! De bungalows liggen in de omgeving van Nationaal Park De Hoge Veluwe. Houdt u van lopen? Dan is dit een heerlijke wandeling van slechts 1500 meter. Uiteraard kunt u het park ook met de auto bezoeken of u kunt een fiets huren in de omgeving.

Tip: ontdekt wat er allemaal te doen is in de omgeving. Zo haalt u het maximale uit uw vakantie met hemelvaart!

Een duurzaam vakantiepark

De Roek staat voor een zo duurzaam mogelijk bestaan. Dat ziet u terug in de huisjes, in de receptie, maar ook in de maaltijden die u eventueel kunt bestellen. Lees hier meer over duurzaamheid op ons vakantiepark.

Goed om te weten: uw hond kan mee op vakantie

In een aantal van onze huisjes zijn honden meer dan welkom. Deze huisjes hebben een omheinde tuin. Benieuwd welke huisjes dat zijn?

Bekijk de huisjes en andere tips over een vakantie met hond.

Tip: kent u iemand die deze last minute hemelvaart aanbieding niet mag missen? Via onderstaande knoppen kunt u het hemelvaart arrangement delen via Facebook, e-mail of Whatsapp!

Lekker in de hangmat in de tuin van de Roodborst op de Roek