Met de hond op vakantie

Een vakantie of weekendje weg is natuurlijk pas compleet als uw trouwe viervoeter mee kan. Zeker als u in de mooie bossen en natuurrijke omgeving van de Veluwe bent. Dan is er niets beter dan samen met uw hond een heerlijk lange wandeling te maken. Bij De Roek kunt u gewoon op vakantie met de hond in onze bungalows waar huisdieren welkom zijn.

Privacy, rust en ruimte: bij De Roek heeft u echt een eigen plekje in de Veluwse bossen. Ideaal als u uw hond mee wilt nemen op vakantie. Uw huisdier kan zijn energie kwijt door lekker rond te rennen in de omheinde tuin. Wilt u een dagje weg? Vraag dan naar de uitlaatservice. Zo heeft u beiden alle tijd om te genieten!

Op vakantie met de hond?
Reserveer uw bungalow

In welk vakantiehuis is een hond welkom?

In de boshuizen Meijerij (7 pers.) en Eekhoorn (6 pers.) en de Finse bungalows Nachtegaal (6 pers.), Leeuwerik (6 pers.) en Gaai (4 pers.) zijn huisdieren welkom. Deze bungalows hebben namelijk een omheinde tuin. De omheining van deze tuinen bestaat uit een 1 meter hoog hek, zodat uw viervoeter niet weg kan lopen.

Actieve hondenvakantie

Gaat u op vakantie met de hond, dan wilt u er natuurlijk wel op uit. Maak samen heerlijke wandelingen in de prachtige natuurgebieden van De Veluwe en ontdek al het moois in de omgeving van de boshuisjes. Wilt u uw hond los laten lopen? Ook dat kan! Er zijn diverse losloopgebieden in de buurt.

Dagje weg? Gebruik de honden uitlaatservice

Wilt u iets leuks gaan doen met uw partner en/of kinderen? U kunt uw hond niet overal mee naar toe nemen, maar dat hoeft geen probleem te zijn. Wij laten uw hond uit! Vraag naar de mogelijkheden voor deze service.

Welke activiteiten zijn er?

 • Zwemmen in de Zanding
  Zon, een drankje in uw hand en spelende kinderen in het zand. In de zomer kunt u zwemmen in De Zanding. Vanuit ons krijgt u € 1.- korting op uw toegangskaartje.
 • Cultuur snuiven in het Kröller-Müller Museum
  Geniet van een rijke collectie aan kunst, waaronder een wereldberoemde collectie aan schilderijen en tekeningen van Vincent van Gogh. Meer over dit park en de openingstijden vindt u op de website van het park.
 • Huur een fiets
  Door de natuur is het de ideale omgeving om een fietstocht door te maken. Heeft u zelf geen fiets mee? Vraag tijdens uw verblijf naar de mogelijkheden om een fiets te huren in de buurt.
 • Speelpark Juliana Toren
  De Roek is een kindvriendelijk vakantiepark met genoeg te doen voor kinderen, zoals een eigen speeltuintje. Bevalt dit goed, maar wilt u het een dagje wat grootser aanpakken? Speelpark Julian Toren ligt in de omgeving. Speelplezier gegarandeerd!

Op vakantiepark De Roek kunt u ook nog diverse activiteiten bijwonen, zoals dierenvoeren en paardrijden. Ideaal voor als u kinderen hebt: vooral de kinderboerderij is vaak favoriet. Hier kunnen ze de cavia’s en konijnen aaien en lachen om onze grappige kune kune varkens. Ook als u deel gaat nemen aan één van onze activiteiten, kunt u gebruik maken van de honden uitlaatservice.

Kortom: op vakantie met de hond hoeft geen beperking te zijn! Er is genoeg te doen bij De Roek en in de omgeving.

Vakantiehuis met hond reserveren

Neem uw hond mee op vakantie!Hond mee op vakantie Nederland

Bent u al overtuigd om er lekker op uit te gaan uw hond? Reserveer via onderstaande knop dan direct uw bungalow via ons online boekingssysteem. Reserveren kan uiteraard ook telefonisch (0318- 59 17 57) of per mail (info@deroek.nl).

Reserveer uw bungalow

Benieuwd naar de mening van mensen die al genoten hebben van hun vakantie met hond in Nederland?
Lees hun mening over De Roek

Terug naar overzicht