Met de hond op vakantie

Op vakantie met de hond in Nederland of gewoon een weekendje weg met uw viervoeter? Op ons kleine vakantiepark is uw hond in een aantal bungalows van harte welkom. De Roek ligt midden in de mooie Veluwse bossen, een ideale omgeving om samen heerlijke wandelingen te maken.

honduitlaten

Waar onze bezoekers echt van genieten is de ruimte en privacy die ze hebben: hun eigen plekje midden in de natuur. Heerlijk in het groen genieten en de hond geniet net zo hard mee! Eekhoorntjes, vogels, een kinderboerderij… dieren hebben bij ons de tijd van hun leven.

 
Vakantiehuis met hond
In de boshuizen Meijerij en Eekhoorn en de Finse bungalows Nachtegaal, Leeuwerik en Gaai zijn huisdieren welkom tegen een vergoeding van € 6 per dier per nacht. De tuinen van deze bungalows zijn omheind met een 1 meter hoog hek zodat uw viervoeter niet weg kan lopen. Wij kunnen uw hond uitlaten voor €5,00 per hond.

                          ‘Mijn jachthond was mijn wandelmaatje in de prachtige vroege ochtend. Na enige dagen had ik al vaste hondenvrienden, die in het vroege morgenuur evenals ik genoten van de schoonheid van het bos in de ochtendnevel.’ – Jozé

Lees meer reviews over De Roek op Zoover.

 

Terug naar overzicht