Weekendje weg met kinderen

Een weekendje weg met kinderen is bij De Roek heerlijk rustgevend. In de bossen kunnen ze heerlijk spelen. Er is op het vakantiepark een uitgebreide kinderboerderij en een fijne speeltuin, perfect voor ieder kind.

Voor ouders met kleine kinderen zijn onze bungalows met omheinde tuin ideaal. De kleintjes kunnen hier lekker spelen, zonder dat u er voortdurend op hoeft te letten. Zo komt u zelf heerlijk tot rust!

Voor oudere kinderen is het ideaal dat er op De Roek meer kinderen een weekendje vakantie vieren. Met hun vakantievriendjes en vriendinnetjes zijn uw kinderen de hele dag op stap. Lekker spelen met de dieren van de kinderboerderij, tikkertje spelen in het bos, of spelen in de speeltuin.

Reserveer nu uw bungalow

Ouders aan het woord

Op zoover.nl zijn veel reacties van ouders met kinderen op ons vakantiepark. Lees enkele van deze reacties hier onder.

Nauwelijks gezien of gehoord, dat er ook nog andere vakantiegangers waren. Gewoon mijn eigen plekje tussen de bomen. (…) Kinderen en kleinkinderen waren bij bezoek helemaal verrukt van de kalfjes, lammetjes, jonge geitjes en varkentjes, kuikentjes, konijnen en kippen op de kinderboerderij. Kortom, daar had ik geen kind meer aan. – Alides

Kippen  Kippen-eten-geven

Reserveer nu uw bungalow

Kinderboerderij

Op onze kinderboerderij kunnen de kinderen elke dag helpen met het voeren en verzorgen van de dieren. In het voorjaar mogen ze ook de pasgeboren lammetjes bewonderen. Een rondje rijden op onze pony Neil behoort ook tot de mogelijkheden. In onze blog houden we u op de hoogte van onze (pasgeboren) dieren.

Uitstapjes

Voor een weekendje weg met kinderen is de omgeving van De Roek ook een aanrader. Het natuurbad, de Zanding, ligt vlakbij waar kinderen heerlijk kunnen afkoelen en hun energie kwijt raken. Otterlo ligt aan de rand van het Nationale park De Hoge Veluwe en midden in de prachtige natuur. Zo kunt u, tijdens uw weekendje weg met kinderen, er gemakkelijk op uit trekken.