Op vakantie in Nederland? Geniet van de omgeving!

Gepubliceerd op: 27 februari 2024
Op vakantie in Nederland kan goed op de Roek

Ben jij al aan het rondkijken voor een vakantie in Nederland voor in de zomer? Of wil je er gewoon graag even tussenuit? Veel mensen realiseren het zich niet direct, maar Nederland is een heerlijk land om vakantie te vieren. Je kunt je eigen taal spreken, je hoeft niet urenlang in een vliegtuig te zitten, je hond kan in veel gevallen mee en misschien nog wel het mooiste van allemaal: Nederland heeft prachtige natuurgebieden.

Die prachtige natuurgebieden vind je ook terug in de omgeving van De Roek. De bungalows liggen namelijk midden in het bos. Je kunt dus heerlijk genieten van de vogeltjes die fluiten, zelfs als je een hond mee wilt nemen. Een aantal van onze bungalows hebben namelijk een omheinde tuin.

Een vakantie op de Veluwe

Tijdens je verblijf bij De Roek geniet je niet enkel van het bos waar het in gelegen is. Nationaal Park de Hoge Veluwe ligt namelijk op wandelafstand. Dat maakt het een ideaal uitje! Je kunt er dieren spotten, een wandeling maken onder begeleiding van een boswachter of je neemt je eigen hond mee voor een uitgebreide uitlaatsessie.

Een quote van een van onze bezoekers:

De huisjes liggen uit elkaar met bomen eromheen waardoor je echt eigen plekje hebt. Dicht bij het dorp. Heel dicht bij Park de Hoge Veluwe en bij het supermooie Planken Wambuis. Fijn dat je vlakbij bij De Zanding kunt zwemmen.’ – Linda op Zoover

Activiteiten bij De Roek

De Roek is wat je noemt een ‘kleinschalig vakantiepark’. Je zult hier dus geen animatieteams vinden of grote restaurants, maar je kunt genoeg leuke dingen ondernemen en je kunt er een maaltijd bestellen (daarmee steun je ook nog eens een kookschool in Bolivia!).

Zelfs een regenachtige dag kan de pret niet bederven. Er liggen genoeg boeken en spelletjes in de bibliotheek. De bibliotheek bevindt zich bij de receptie.

Bekijk alle faciliteiten, zoals de kinderboerderij, bibliotheek en de speeltuin.

De faciliteiten

Gaat je hond mee op vakantie?

Een hond is het trouwste beestje wat er bestaat. Logisch dus dat je die het liefst meeneemt op vakantie! In vijf van onze bungalows zijn huisdieren toegestaan. Klik op de bungalowoverzichtspagina op het filter ‘huisdier welkom’ om te zien uit welke bungalows je dan kunt kiezen. Daarnaast bieden wij een hondenuitlaatservice voor als je een dagje weg wilt zonder hond. Lees meer over een vakantie met hond.

Over de bungalows op vakantiepark De Roek

In totaal hebben we 18 bungalows en 3 tiny houses waarin je van jouw vakantie kunt genieten. Iedere bungalow is uniek en heeft weer zijn eigen charme. De bungalows zijn geschikt voor maximaal 4-6 personen. Van plan om met een grotere groep te komen? Bungalow Tortelduif heeft de mogelijkheid de woonkamer te vergroten en een tafel waar met 10 mensen aan gegeten kan worden.

Bekijk de bungalows

Terug naar overzicht